Ако немаш интегрирано 3Г во телефонот тогаш неможеш да користиш ќе сурфаш на едге или гпрсАј некој нека ми каже како е ова за 90 денари 500 минути 500 смс и 500 3Г интернет?
ме интересира интернетот .. мојов телефон нема 3Г... тоа значи дека неможам да користам?
да ама тој интернет ќе биде од понудата ... тие 500 мб така?Ако немаш интегрирано 3Г во телефонот тогаш неможеш да користиш ќе сурфаш на едге или гпрс
Да бе Димче ќе биде, ако мислиш на Џабест.да ама тој интернет ќе биде од понудата ... тие 500 мб така?
Davat, TP-Link.Сакам да наместам еден од овие пакети тел+нет(799ден) или тел+нет+тв(999ден). Ме интересира дали од Оне даваат и рутер или ке треба сам да си купувам
Ja сум на таа претплата и го имам зедено телефонот Моторола fire xt530, карактеристики имавте наведено некој погоре. Значи немам никакви поплаки спрема телефонот, а исто така и спрема операторот. Сметката не била повеќе од 450денари и сум премногу задоволен со услугите што ги нудат, особено со 3G интернетотИ јас имам прашање за оваа понуда на ONE. Сакам да земам пост пејд, но со претплата од 400 ден, со 3000 мин, 300 смс, 300 ммс и 300 МБ интернет. Од мн луѓе кои ја имаат оваа претплата слушам поплаки дека стигнуваат повисоки сметки од 400 ден. Дали овие 3000 мин ми се за цел месец да ги трошам кога сакам или има некоја финта со ситни ситни букви за која "никој во ONE не знае". Одговор на сметка од 900 ден за претплата од 400 ден во која нема никакво надминување на минутите бидејки смешно е да се иззбораат 3000 мин, а цело време има и преглед во користењето - ние не сме надлежни и овластени за ова, приговор до СК да поднесите и во рок од 10 дена ке стигни одговор дали е прифатен приговорот. Во меѓувреме сметката мора да се плати, а ако претплатникот е во право, ке биле одбиени парите следниот пат наводно. Дали некој овде имал слични проблеми?
Видов сеа на фејсбук фан страната на One дека новиот каталог излегува во втората половина на августДечки дали некој знае кога ке биде следното намалување на цени во ONE (или VIP), или не дај боже нов каталог ONE кога ке извадат, да знам дали за кратко време ке паднат цените на телефоните или да купам нешто сега да не чекам џабе ако не е за брзо ?
Лелееее нека не брзаат толку има време до кај Нова Година со Јуни каталог може да се туркаJa сум на таа претплата и го имам зедено телефонот Моторола fire xt530, карактеристики имавте наведено некој погоре. Значи немам никакви поплаки спрема телефонот, а исто така и спрема операторот. Сметката не била повеќе од 450денари и сум премногу задоволен со услугите што ги нудат, особено со 3G интернетот
--- надополнето: 21 август 2012 во 02:22 ---
Видов сеа на фејсбук фан страната на One дека новиот каталог излегува во втората половина на август
Малце не те сфатив. Секако првиот месец наплаќаш и за последен и тоа ти го напоменуваат во салон (барем мене ми напоменаа). А после си ја плаќаш нормално претплатата од 400ден и сеа ако надминеш бесплатни повици, минути или нет ќе си доплатиш. Едноставно секаде е така, а за мене сега ONE се најдобри.Лелееее нека не брзаат толку има време до кај Нова Година со Јуни каталог може да се турка
А за ова првото, официјалниот одговор од СК бил дека е земена една претплата унапред за да се осигура ОНЕ, идеше некако за април претплатата заедно со наплата плус ако некоја граница е премината и мај само претплатата, па во јуни претплатата за јуни и тоа плус ако некоја граница е премината за мај...и ова никој во салонот на ОНЕ во Битола не знаеше да го кажи, како само еден човек во Македонија да е на 400 ден претплата, па непознато им е. Не го кажуваат ова ни кога се претплаќаш ни кога стигнува сметката, како е можно да не го знаат??? Ама не се ни чудам повеќе се може да се очекува од нив, а и од другите оператори, апсолутно никаква сметка не водат за корисниците и она муштеријата секогаш е во право треба да им е напишано во тркалезен црвен знак, да го пречкртаат и да го закачат на видливо место, да знаеме на што сме уште кога влегуваме.
Седи бе, торенти да не симнуваш од телефонот ? Јас имам 11 гб на промоција, па најмногу имам потрошено 3-4гб за цел месец, а 3г нонстоп е уклучен. Симнувам ромови, апликации, тетеринг и колку да се трудам неможам да ги потрошам.Абе тоа интернетот им е 5 гига на една недела, кај ми стига мене тоа кога јас на ден трошам по 5-6-7 гига. Исто така лошо е што немозеш да надополниш со кредит, додека не помине една недела. Инаку другото е супер, многу добра понуда.
Кај си видел ова?Надвор мириса на дожд а нас ми нириса на нова понуда
да видиме што ке изненандат.
https://twitter.com/ONEmkКај си видел ова?