Once Upon a Time

• Креатор на темата Креатор на темата Anon
  • Време на започнување Време на започнување
Мене серијава ми е меѓу омилените.
Интересна ми е,несекојдневна,исполнета со фантазии.
Абе мерак за да не седниш да учиш.
:pipi:

Јас сум на 17та епизода од прва сезона, за неколку дена ги изгледав. Интересна ми е доста, тоа што одат паралелно приказните со реалноста ко демек ми е уствари најинтересно.
Е сега, приказната со Црвенкапа малце ја забегале ... :D

Е сега, приказната со Црвенкапа малце ја забегале ... :D
Зошто бе? Баш беше интересна. Имаше и други филмувани верзии на приказната за Црвенкапа во овој стил, само не ми текнува на насловите на филмовите.

Зошто бе? Баш беше интересна. Имаше и други филмувани верзии на приказната за Црвенкапа во овој стил, само не ми текнува на насловите на филмовите.

Па не ми текнува да имам гледано филм за Црвенкапа воопшто, а камоли во ваков стил, затоа и ме изненади.
А може мислиш за овој, го збореа многу кога излезе, ама не сум го гледала.

Па не ми текнува да имам гледано филм за Црвенкапа воопшто, а камоли во ваков стил, затоа и ме изненади.
А може мислиш за овој, го збореа многу кога излезе, ама не сум го гледала.
Да, тој, нешто слично беше. ;)

Многу ми се свиѓа серијава зашто секогаш наоѓаат начин да ги испреплетат сите бајки. Некои ги мењаат малку, ама пак е многу добар начинот и замислата.
Јас уште ја гледам. Може малку стана подосадна, ама сите серии си имаат такви моменти.
Сега имаат нов негативец. The wicked witch :D И многу е интересно како е поврзана со Реџина :D

И ја уште си ја гледам серијава... :свиркам:

Туку, таман помислив заврши, со ofc happy end... (озбилно мислев е последна 3-ва сезона) :cautious:

Кога накрај се појави Елса, ваљда ко нов негативец... Ептен ме изненади.
Стварно не знам како успеаја и Frozen да го вметнат. Нема ни година откако излезе цртаниов. :D

Јас ја изгледав само прва, се забавив со друга серија и оваа ја оставив на втора сезона.

Штом завршила трета (тоа и чекав), сега може нараат да се гледа. :D

@AniMagus и јас си викав како ќе ја завршат ако сите имаат хепи ендинг? А крајот ако не те остави да висиш, не е интересен. И успејаа у 2 мин да го сменат тоа :D
Многу ме интересира како ќе ја извртат таа приказна. Зашто беше во тој садот заробена? :D И дали ќе биде негативец? Ваљда мора, зашто немаат други, ама мислам дека Реџина пак ќе стане лоша сега. Гревче :place: Никако не и оди во љубовта. Сакам да има среќен крај, стварно...
А и многу ме интересира кој ќе ја глуми? :D

Готово и со трета сезона. :D
Последната епизода ми се допадна многу, интересна беше доста.
Поготово Ема и Хук бе, цела сезона сакав да ги сплеткаат, тоа за на крај го оставиле, мислам време беше више. За Реџина дури и мака ми падна, таман се оправи жената, сега којзнае што планираат со неа во 4та сезона.
Ми беше се поинтересна серијава како идеа сезоните инаку. :)

Третата сезона права катастрофа. До 6та епизода сум стигнат и нема никаква акција , цело време у круг вртат на тој ебениот остров.

Третата сезона права катастрофа. До 6та епизода сум стигнат и нема никаква акција , цело време у круг вртат на тој ебениот остров.
И јас го имав истиот проблем со трета сезона. Од што ми беше неинтересна, ја прекинав, и едно пет-шест месеци не изгледав ни епизода. Конечно успеав да ја завршам пред некој ден. Вториот дел од сезоната е поинтересен. ;)

Ја видов дека ќе ги има овие од Frozen и ја изгледав онака набрзина. :D Не е кизне колку добра, али се јади некако.

И јас го имав истиот проблем со трета сезона. Од што ми беше неинтересна, ја прекинав, и едно пет-шест месеци не изгледав ни епизода. Конечно успеав да ја завршам пред некој ден. Вториот дел од сезоната е поинтересен. ;)

Sweet , сега е подобро. :) За момент помислив дека цела сезона ќе се ебават со Пан во Неверланд. :D

Четвртава, новава сезона изненадува! Подеднакво интересна ми е како и првата, иако наредните две беа разочарувачки. Сега повторно има неизвесност, повторно мистерии... едвај ја чекам петтата епизода!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom