On.net WADSL интернет

• Креатор на темата Креатор на темата Jane
  • Време на започнување Време на започнување
Оваа опција за WADSL на Оннет е стара негде околу 5-6 месеци како ја дознавте дури сега не ми е јасно,а и овде на форумот за тоа се има пишувано.

ok,jas sega doznav, ke stavam pa ke probam kakov e,pozdrav

123456, aj прочитај убаво, јас работам во Он.Нет и знам многу убаво за процедурите.

Epa dobro sto e tuka problemot? Bev im rekov sakam da raskinam haos ste vide devojkata tamu deka sum se zalel a nikoj ne dosol da vidi sto e problemot...Mi rece ke ti se javime i mi se javi drugiot den dojdi da potpises raskinuvanje bez da plakas penali..i toa bese cela rabota..Ako se zalis nema pravo On.net da te kaznuva...ti da se nerviras sto nemas intermec a niv kur ic da ne gi boli....nemoze taka drugar...Jas davam pari ti plata da zimas a da ne zaebavate nemoze taka ?

Биди радосен што не ти одредиле пенали, ама како што кажа, си се жалел претходно и никој не дошол, таман е. Инаку не оти сум вработен таму, ама стварно сум задоволен од WADSL-от.

Биди радосен што не ти одредиле пенали, ама како што кажа, си се жалел претходно и никој не дошол, таман е. Инаку не оти сум вработен таму, ама стварно сум задоволен од WADSL-от.
Другпат немој да шириш дезинформации и да се претставуваш лажно на форумов. Голем си, знаеш што импликации би можело да ти донесе тоа.

:tapp::tapp:....што работиш тамо...им ги чистиш канцелариите:kesa::kesa::nesvest::nesvest:

Не го сфати очигледно...Пошто на темава само вработените во Он.нет го фалат wadsl-от :)

добро зашо ми е волку споро?
дали некој може да ми каже следново: дали кога се иде во но.нет со договорот да се потпише анекс за 15 гига мора да оди татко ми (дека на негово име е договорот) или може да отидам на пример ја со договорот и да потпишам?

Мене ми кажаа дека треба да платам 1000 ден за самото преместување,и одма се повикав на тој членот "префрлањето е безпари".
А за ценава не беше спомнато ништо,само дека не можам на послаб пакет да се ставам :(

ajde i jas malce da se umesam,Mace tocno e deka nemozes da migriras t.s da se prefrlis od pogolem na pomal paket.a tie 1000 den..hmm...tie se baraat ako se prefrlas od wadsl na solo,i se davaat za da se povlece opremata i da se instalira modemot.Ako sum greska ispravete me :bilokojzbor:fraerka

Другпат немој да шириш дезинформации и да се претставуваш лажно на форумов. Голем си, знаеш што импликации би можело да ти донесе тоа.
А што ми е целта ако ве лажам? Ај ве молам ... работам во Он.Нет во Струмица ... па вие како сакате, верувајте или не ...

:tapp::tapp:....што работиш тамо...им ги чистиш канцелариите:kesa::kesa::nesvest::nesvest:

Многу си вицкаст, и не, не ги чистам канцелариите, туку работам како техничка подршка и во делот на договорите, и сум единствен вработен, а вие сакате верувајте, сакате не!

ajde i jas malce da se umesam,Mace tocno e deka nemozes da migriras t.s da se prefrlis od pogolem na pomal paket.a tie 1000 den..hmm...tie se baraat ako se prefrlas od wadsl na solo,i se davaat za da se povlece opremata i da se instalira modemot.Ako sum greska ispravete me :bilokojzbor:fraerka

Koj paket jas kolku sto gledam topikov e za WADSL kakov pomal pogolem Mac sto erabotava so tebe drugar?

добро зашо ми е волку споро?
дали некој може да ми каже следново: дали кога се иде во но.нет со договорот да се потпише анекс за 15 гига мора да оди татко ми (дека на негово име е договорот) или може да отидам на пример ја со договорот и да потпишам?

Poslusajme ti mene javi im se i oteraj gi kaj sto ne treba zalise kukaj kazi ke raskinam dogovor ako vaka imas problemi...Ne se zaebavaj samo nervozi ke si imas kako sto imav jas...

Не го сфати очигледно...Пошто на темава само вработените во Он.нет го фалат wadsl-от :)

Апсолутно романтично.

123456 напиша:
Апсолутно романтично.

Стварно, се наежив ...

Ако на некој не му одговара нека се јави, нека се жали, нека потпише приговор, од тоа што ќе тресете прашина на форумот оти не ви чини интернетот ништо не правите ...

А што ми е целта ако ве лажам? Ај ве молам ... работам во Он.Нет во Струмица ... па вие како сакате, верувајте или не ...

Многу си вицкаст, и не, не ги чистам канцелариите, туку работам како техничка подршка и во делот на договорите, и сум единствен вработен, а вие сакате верувајте, сакате не!
Он.нет нема ниту продажен салон, ниту пак некаква канцеларија во Струмица. Има партнерска фирма, која соработува со Он.нет. Се вика Унифон. Информацијата може да се види тука. Или кажи ја целата вистина (ако работиш за нив - Унифон) или не шири дезинформации и не ги наведувај членовите на форумот на погрешна патека.

Би ги посоветувал сите wadsl корисници да се информираат директно од инфо-центарот (02/ 511-0000), или пак во продажните салони. Знаеме дека на форум секој може да се претстави како сака. Може и јас да кажам дека работам во Он.нет, ама не е така. Си има инфо центар, јавете се таму :)

Техничка поддршка во струмица од друга страна, ептен тешко...

Не наведувам никој во погрешна насока, не вреѓам на никој, ниту имам намера, си кажувам дека пошто (Унифон = Он.Нет + ВИП) тука работам да правам што може секој да го прави (од Он.Нет и ВИП) договори, инсталација и се останато ... што е разликата уствари?!

Разликата е тоа што Унифон = Унифон :)
VIP = VIP :)
Мт.нет = Мт.нет :)
Он.нет = Он.нет :)

Според сите закони на физиката, една фирма не може да биде 2 или повеќе во исто време :)

Без разлика, појасно е сега. Назад на темата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom