On.net WADSL интернет

• Креатор на темата Креатор на темата Jane
  • Време на започнување Време на започнување
momci sakam da stavam iternet koj e podobar on net ili max adsl

Мене уште 6 месеци и ќе ми заврши договорот и идам на мт нет, ако не друго бар квалитет и константност имаат.
siguren si za toa sto go kaza za mt net
ja ne bi rekol
:uvo:

Дете, не постирај само колку да кажеш нешто, ако беше толку лесно префрлувањето од еден на друг провајдер, сите (незадоволни) ќе го направеа тоа досега.
poshto si "vraboten" vo onnet odgovorimi na ova prasanje;
zashto na on net ,kade stojat najcesto postavuvani prasanja pisuva deka pri migracija od wadsl kon adsl ne se naplaca nishto. zoshto togash na shalter mora da se plati 999 denari
nemoj da mi recesh deka e toa za povrzuvanje na adsl opremata ili za demontiranje na wadsl opremata ,navistina ne drzi.:toe:

добро зашо ми е волку споро?
дали некој може да ми каже следново: дали кога се иде во но.нет со договорот да се потпише анекс за 15 гига мора да оди татко ми (дека на негово име е договорот) или може да отидам на пример ја со договорот и да потпишам?
mozesh so negova licna karta

Мт нет не зафркава никад! Секогаш брзината е константна и лагот е добар. Ретко да имаш проблем. + имаш многу подобра поддршка него онаа од офф нет. + безплатен ти е бројот за подршката, додека кај офф нет не е. Се наплаќа. Мт нет се најдобри!

не,телекабел е тој најдобриот

ama telekabel e samo vo skopje neli??
jas sum od strumica

не,телекабел е тој најдобриот

И јас така мислев се додека не видов колку е шит кај некои блиски луѓе! До лани и јас бев на овој и беше супер, супер нет неограничен за 1500, а сеа нешто заебаваат со брзината, ама да не зборам многу може да е поради тоа шо се подготвуваат за 6 мб нет .

Добри се и телекабел, но ако сакаш најдобар квалитет само мт нет. Нема да згрешиш 100 %.

Ама вауу па јас цел ден сурфам со 2 кб во секунда :)
Сто посто сум закачил едно 30 спајвери па секој ми зима по 3 кб од брзината

После тоа што им го направија на корисниците пред неколку години, никогаш не би ставил од мт.нет.

Добро само мене денеска интернетот ми е катастрофа или и некој друг има мака? На секое дисконект ми прави, главна на кајгана неможам да отворам, ниту пак некоја македонска страна. Едвај јаху и хотмаил ги отворив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom