- Член од
- 24 ноември 2005
- Мислења
- 185
- Поени од реакции
- 1
Na koja bazna stanica si ova samo kaj tebe se slucuva
GraFusion напиша:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
GraFusion напиша:
Jane напиша:A inace koga downloadiras torenti nemozes da dobies maksimalna brzina. Koristam Aureus i nikogas ne sum dobil zelen :icon_neut. Stalno mi se zolti :icon_neut. Toa e poradi toa sto imam NAT problem. Inaku za tie sto neznaat za torentot da raboti so maksimalna brzina treba da odblokiran NAT-ot odnosno potrebno e da se otvoreni portite 6881-6889. No onnet ne BLOKIRA na site mozni nacini.
Друже незнам колку си во тек со настаните, ама овој пост е стар скоро една година. Јас во тоа време имав WiFi интернет и тогаш беа такви правилата. Сега незнам а и не ме интересира какви се во моментов. Ако веќе читаш постови од 5-та страна дочитај до 85 страна и измеѓу ќе најдеш дека сум се префрлил на WADSL на 23 Мај 2006 година.zelenoto напиша:не тропкај за џабе, од јутра до сутра има дл пуштено никогаш немало прекин, пробај со некое програмче за тестирање на порти за да видиш дали ти е се ок со пс-то
Jane напиша:Друже незнам колку си во тек со настаните, ама овој пост е стар скоро една година. Јас во тоа време имав WiFi интернет и тогаш беа такви правилата. Сега незнам а и не ме интересира какви се во моментов. Ако веќе читаш постови од 5-та страна дочитај до 85 страна и измеѓу ќе најдеш дека сум се префрлил на WADSL на 23 Мај 2006 година.
Толку од мене
Јас тоа што го пишав бев и дури и сега сум 100% убеден дека тогаш било така. Тој период немаш појма колку бев напален по WiFi-то. Јас WiFi опрема си купив 10 дена пред неофицијално ОнНет да уклучи струја во АP и да почнат да работатzelenoto напиша:go pisav zatoa sto i jas otprilika toj period bev na wifi, pravila nemase zaso 2 gb mi odea za 2-3 dena