pcjodamaster
:trololo:
- Член од
- 20 мај 2006
- Мислења
- 4.180
- Поени од реакции
- 127
Еве ја техничката подршка (02) 309 99 99
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај барем да се избориме рандом песна да има :pos2: Стврано почна да ме нервира и мене:pos2::pos2::pos2:Josif напиша:кој бараше број од техничка подршка? не се мачи, сега си слушав едно 6 минути музика и се откажав, досадна ми е песната, барем да ставеа рандом песна. а причината заради којашто нон стоп вртам е да направам некаков притисок да превземат нешто, и плус ако дојде до раскинување на договорот да аргументи.
дајте сите попунете ги тие формуларите за поплаки шо се,барем да се намали цената, иако е срамота овај тн интернет да се наплаќа.
Ај барем да се избориме рандом песна да има
Тоа е затоа шо јас коа се пријавив со dwa за монтери, на него му кажаа дека конкурсот веќе завршил бидејќи нашле доволно кадри.GraFusion напиша:Чекав 3 месеци за да дојдат да ми монтираат WADSL.. аааааааа
angelce1 напиша:Outcast,
Kade zivees, i na koja bazna stanica si prikacen. Kaj tebe situacijata e epten katastrofa.
angelce1 напиша:Outcast,
Kade zivees, i na koja bazna stanica si prikacen. Kaj tebe situacijata e epten katastrofa.
Josif напиша:шо е битно на која базна е? нели офф.нет гарантира интернет, нели потпишавме договор дека "98% од времето ќе имаме квалитетна услуга" <-- така стои во договорот, а во табела број 1 од договорот пишува "Интернет пристап со брзина 128/512"
а секој град да не има посебен договор? или секоја населба?![]()
Josif напиша:шо е битно на која базна е? нели офф.нет гарантира интернет, нели потпишавме договор дека "98% од времето ќе имаме квалитетна услуга" <-- така стои во договорот, а во табела број 1 од договорот пишува "Интернет пристап со брзина 128/512"
а секој град да не има посебен договор? или секоја населба?![]()
Acid напиша:Не, во мојот договор пишува "Интернет пристап со брзина ДО 128/512kbps".
А колку што гледам на интернет, веќе не пишува ништо за брзината. :wink: