On.net WADSL интернет

• Креатор на темата Креатор на темата Jane
  • Време на започнување Време на започнување
Еве го чекав овој термин да дојде, кој по мое видување претставува сајбер rush-hour (деловни+домашни корисници) па еве што кажува тестот:

:::.. testmy.net test results ..:::
Download Connection is:: 61 Kbps about 0.06 Mbps (tested with 97 kB)
Download Speed is:: 7 kB/s
Upload Connection is:: 87 Kbps about 0.1 Mbps (tested with 386 kB)
Upload Speed is:: 11 kB/s
Tested From:: http://testmy.net (Server 1)
Test Time:: 2007/02/02 - 8:30am
D-Validation Link:: http://testmy.net/stats/id-5RAC9PXQH
U-Validation Link:: http://testmy.net/stats/id-YKQ7FZ8BU
User Agent:: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.1) Gecko/20061204 Firefox/2.0.0.1 [!]

Свака част! :aplauz: Аплицирајте за WADSL веднаш!

Една позитивна работа: кога ќе им падне линкот, барем форумов се отвара! :vozbud:

Ете, веќе 5 минути само на форумов сурфам. Ова мора да го средат, итно.

кој бараше број од техничка подршка? не се мачи, сега си слушав едно 6 минути музика и се откажав, досадна ми е песната, барем да ставеа рандом песна. а причината заради којашто нон стоп вртам е да направам некаков притисок да превземат нешто, и плус ако дојде до раскинување на договорот да аргументи.
дајте сите попунете ги тие формуларите за поплаки шо се,барем да се намали цената, иако е срамота овај тн интернет да се наплаќа.

Josif напиша:
кој бараше број од техничка подршка? не се мачи, сега си слушав едно 6 минути музика и се откажав, досадна ми е песната, барем да ставеа рандом песна. а причината заради којашто нон стоп вртам е да направам некаков притисок да превземат нешто, и плус ако дојде до раскинување на договорот да аргументи.
дајте сите попунете ги тие формуларите за поплаки шо се,барем да се намали цената, иако е срамота овај тн интернет да се наплаќа.
Ај барем да се избориме рандом песна да има :pos2: Стврано почна да ме нервира и мене:pos2::pos2::pos2:

Outcast,

Kade zivees, i na koja bazna stanica si prikacen. Kaj tebe situacijata e epten katastrofa.

GraFusion напиша:
Чекав 3 месеци за да дојдат да ми монтираат WADSL.. аааааааа
Тоа е затоа шо јас коа се пријавив со dwa за монтери, на него му кажаа дека конкурсот веќе завршил бидејќи нашле доволно кадри.

Енивејз, кај мене не верувам дека некогаш ќе има ВаДСЛ бидејќи сум на карактеристично место.

angelce1 напиша:
Outcast,

Kade zivees, i na koja bazna stanica si prikacen. Kaj tebe situacijata e epten katastrofa.

шо е битно на која базна е? нели офф.нет гарантира интернет, нели потпишавме договор дека "98% од времето ќе имаме квалитетна услуга" <-- така стои во договорот, а во табела број 1 од договорот пишува "Интернет пристап со брзина 128/512"

а секој град да не има посебен договор? или секоја населба? :)

angelce1 напиша:
Outcast,

Приклучен сум на елитниот АП на водно. Забележав дека во терминот од ~ 16:30-17:30 пристапот кон надворешните линкови е исклучително лош. Анивеј, полемизирањето за нијансите, дали било црно или мааалку посветло е безпредметно. Сите ние ги делиме истите проблеми. Но, како што спомна Acid, ова е совршена можност да се стане искусен форумџија :vozbud:

Josif напиша:
шо е битно на која базна е? нели офф.нет гарантира интернет, нели потпишавме договор дека "98% од времето ќе имаме квалитетна услуга" <-- така стои во договорот, а во табела број 1 од договорот пишува "Интернет пристап со брзина 128/512"

Не, во мојот договор пишува "Интернет пристап со брзина ДО 128/512kbps".

А колку што гледам на интернет, веќе не пишува ништо за брзината. :wink:

Josif напиша:

Druze, prashav cisto informativno. I jas sum uste eden nezadovolen korisnik od pred poveke od mesec dena, a togas problemi samo prijavivme nie sto sme povrzani na baznata stanica vo nerezi. Znaci conclusion:

Me intresira dali problemot e globalen, ili uste samo na nerezi.

Acid напиша:
Не, во мојот договор пишува "Интернет пристап со брзина ДО 128/512kbps".

А колку што гледам на интернет, веќе не пишува ништо за брзината. :wink:

Ех, ми го зеде зборот :) Колку е само голема моќта на толкувањето

епа луѓе, го гледам мојов договор, у рака ми е, тоа ДО 128/512 го НЕМА

јас сум на базната шо е кај полициската у карпош

туку... одам јас до играчницава до мене доле да поиграм малку. поздрав

Da, megutoa vo dogovorot stoi "kvaliteten internet" a jas od kvaliteten ni K nemam. Zatoa dogovorot mozam da go raskinam vo sekoe vreme, ama prasanjeto e "sto posle". ADSL ili Zora kabelska?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom