GraFusion
Мрчало Примус Максимус
Чекав 3 месеци за да дојдат да ми монтираат WADSL.. аааааааа
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си свршил работа :pos2:GraFusion напиша:Чекав 3 месеци за да дојдат да ми монтираат WADSL.. аааааааа
Josif напиша:и нешто друго ме интересира, има едно формуларче шо го даваат у офф.нет за да го попун(ш)иш ако си имал проблеми со интернетот за да се промени и цената шо треба да ја платиш. го има ли некој и ова правено? јас попунив ама ми рекоа дека ќе се разгледа, а сметката за тековниот месец ќе остане иста -.-
Ова неможат да го направат НО нет зошто немаат што да дадат:pos2::pos2::pos2:Go2bed напиша:....сите кукаме се жалиме ....а никој ништо не презема..исто како со мтнет....почнаа нешто како Е-револуција, се појавија на тв, мрчеа месец дена и оп ги снема...зашто???...затоа што се продадоа за еден *бан интернет кој им го даде МТнет без пари....е затоа е вака.....а за ОННЕТ ќе видиме како ќе се одвиваат работите....ако не имаме избор па ќе избираме,какви се такви се
deXterche напиша:Ова неможат да го направат НО нет зошто немаат што да дадат:pos2::pos2::pos2:
A1, SITEL... ќе променат :wink:Go2bed напиша::pos2::pos2::pos2:....добро е ова..само не е тоа моабетот..ама нема везе...ние ќе си збориме тука а работата нема да се промени...
е баш тие ќе променат....биди сигурен во тоа :nenene::nenene:.... променија нешто со МТнет...НЕdeXterche напиша:A1, SITEL... ќе променат :wink:
Доволно е да објават еднаш...ќе видиш дал ќе им се приклучи уште некојGo2bed напиша:е баш тие ќе променат....биди сигурен во тоа :nenene::nenene:....
Go2bed напиша:е баш тие ќе променат....биди сигурен во тоа :nenene::nenene:.... променија нешто со МТнет...НЕ
Можеби, не бев револуционер тогаш. Не ни имав интернет тогаш. Ама знаеш што се мислам? Сега сум и јас еден од р-еволуционерите. Со што ќе ме поткупи пепи? Со нестабилниов интернет?Go2bed напиша:....сите кукаме се жалиме ....а никој ништо не презема..исто како со мтнет....почнаа нешто како Е-револуција, се појавија на тв, мрчеа месец дена и оп ги снема...зашто???...затоа што се продадоа за еден *бан интернет кој им го даде МТнет без пари....е затоа е вака.....а за ОННЕТ ќе видиме како ќе се одвиваат работите....ако не имаме избор па ќе избираме,какви се такви се