On.net WADSL интернет

• Креатор на темата Креатор на темата Jane
  • Време на започнување Време на започнување
printscrfk0.jpg

еве колку беше брзината пред 5 минути еве ви го линкот за проверка па кажете како е кај вас

VORTEX напиша:
И јас сега ставив на Он нет гајтанлес и ми се случува да имам по неколку прекини дневно во времетраење од околу 5 мин ама ништо страшно(да не го урочам) без гајле си тера, барем сега за сега:)

не се секирај, ќе му помине, првиот месец исто ми беше и мене.
извини вака ама кога тогаш ќе стане офф.нет :toe:

untitledwq6.jpg

еве тест од мојот офф.нет не знам ден точно е правен тестот, дома ми стои на која дата е креирана сликата, ќе го едитирам постот кога ќе си одам.
ај со ова играј онлајн да те видам, плус искомбинирај го со овој линк,
и најдете нзс,нзд, извод и интеграл.
а одма после овој тест го направив и овој тест.

е ај кога веќе почнав:
26.01.2007
01.02.2007
а проблемите почнаа од 11.01.2007, не бев дома за нова година, се вратив на 11-ти и пријатно се изненадив.
има уште, здравје од дома ќе ги ставам, да не дојде шефот да види шо правам :)

Wifi ти е најзаебан интернет и јас го користам и мене ми украдоа додека бев летоска на одмор.Вака,ја се вракам од одмор и прва релаксација да пуштам пс и да поиграм нешто на интернет ама коа глеам ми вика Логин Фаилд ај пробував уште неколку пати нејќе идам да проверам со се случува коа гледам од 800 МБ останати сите потрошени,викам немогуче неам брат сестра баба ли ке се уклушува.После се јавувам во он.нет и ми се јавува техничарот и ја му кажувам што е проблемот он ми вика дај ми ник на акк за вифи и коа гледа што да види тој што ми крадел се уклучувал секој ден и симнувал све и свашта (коа сум бил на одмор).

Незнам како можел да влезе али ај нема врска така да малце е заебан вифи и ви препорачувам да си земете WADSL ili MAX ADSL

N1ghtmar9 напиша:
Незнам како можел да влезе али ај нема врска така да малце е заебан вифи и ви препорачувам да си земете WADSL ili MAX ADSL

брат, тоа шо го гледаш погоре, напишано е за WADSL. офф.нет ја гасат WiFi мрежата, никој не ја одржува веќе, само си ги прибираат акцес поинтите.

и ќе ве молам во мое присуство да пишувате ОФФ.НЕТ (или но.нет) наместо тоа другото лажно име. фала.

Josif напиша:
му ги пратив на принц, па ако ги стави на тој блогот шо го има, ќе ставам тука само линкови до таму, ако не е проблем афкорс
Јас нема да ги објавам бидејќи се куп скриншотови од висока латенција и падежи на нетот, а тоа сите го знаеме. Сите доеден. Дури и текст напишав за тоа.

Princ напиша:
Јас нема да ги објавам бидејќи се куп скриншотови од висока латенција и падежи на нетот, а тоа сите го знаеме. Сите доеден. Дури и текст напишав за тоа.

докази докази, едно е текст и муабет... доказии

Josif напиша:
докази докази, едно е текст и муабет... доказии
Што сакаш поголеми докази од поплаките на цел форум. Може си нов член ама пред да се апгрејдува форумов, имаше 100 страни темава од кои 85 беа поплаки за брзината.

outcast напиша:

ова е нешто грешка со кирилицата или ова се прашалници? шо има тука чудно??? под тоа докази шо го напишав ги рачунам тие сликите шо му ги пратив на принц, има погоре 2-3 линка за дел од сликите.

Jane напиша:
Што сакаш поголеми докази од поплаките на цел форум. Може си нов член ама пред да се апгрејдува форумов, имаше 100 страни темава од кои 85 беа поплаки за брзината.

па одамна сум регистриран, ама немав доаѓано, така да ептен нов сум.
а и сакав некаде нешто да кажам (барав рамо за плачење со други зборови), да покажам каков ми е оффнетот, да видам шо и како им е на другите оффнет вадсл корисници...

Битно од 03-10 сатот брзината е топ. Што значи НЕМААТ КАПАЦИТЕТ...ебати аматерите!

deXterche напиша:
Битно од 03-10 сатот брзината е топ. Што значи НЕМААТ КАПАЦИТЕТ...ебати аматерите!

Bash taka.

Sabajle vo 10:00 internetot bese toB. Eve sega vo 13:40 katastrofa e.

Јосиф, на повеќето од членовите веќе им е смачено од пастирање резултати, зошто сите истото го праќаме. Јане е во право, пред крашот на форумот темава беше полна со скриншотови и логови :wink:

....сите кукаме се жалиме ....а никој ништо не презема..исто како со мтнет....почнаа нешто како Е-револуција, се појавија на тв, мрчеа месец дена и оп ги снема...зашто???...затоа што се продадоа за еден *бан интернет кој им го даде МТнет без пари....е затоа е вака.....а за ОННЕТ ќе видиме како ќе се одвиваат работите....ако не имаме избор па ќе избираме,какви се такви се

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom