On.net WADSL интернет

nozo.mk

Ultras Karpos Boys
Член од
6 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
18
И ја го имав истиот проблем.Се јавив во он.нет и ми кажаа демек имале проблем со српскиот линк па затоа само македонски страници отвараше.Сега делумно е среден проблемот.Пак неможам да отварам некои страници.На пример hi5.com не ја отвара

Член од
24 ноември 2005
Мислења
185
Поени од реакции
1
Jas uste imam problem so nekoi strani dali i kaj vas e taka .A www.tocka.com.mk koga ja otvaram posle nekoe vreme mi pokazuva grska na explorer i me isklucuva od deneska i na kajgana taka mi pravi.

Член од
14 април 2006
Мислења
65
Поени од реакции
2
Хммм, уште не е средено, привремено решение ставете некој прокси, еве еден украински за тие што ги мрзи да бараат. 193.239.255.181 3128

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
Mozda da ne postoi ... ali posle 15ti ovaj mesec ke podnesam app za 15gb ... pa ke ti pisam ;) Inace kako sto podrazbrav MOZDA ke pustele uste Gb za down/up ... pa ke vidime so ke bidi :wink:
Прочитај си го Анексот на договорот што ќе го потпишеш, мнооооооогу добро, затоа што се јавуваат различни анекси за да си зголемиш на 15гб.

Во некој се продлжува времето на договорот за 1 година, во некој не.

Член од
6 декември 2007
Мислења
53
Поени од реакции
0
Пазете сега, за миграција кон Соло ми беа побарани 1500 денари, иако во ЧПП убаво стои, цитирам:

" Колку чини миграцијата кон дргуг пакет?
Миграцијата и повлекувањето на Wadsl опремата е
бесплатна."

Дефинитивно, чудни работи се случуваат во ОН Нет...

За повеќе трансфер, јас мислам тешко. По се изгледа и тие 15 GB направија гоооолеми проблеми, особено во последните 7-8 дена од месецот.

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
Гарант спајвеар им го ебава системот, отиди уште еднаш може бесплатно да биде.

Kir4e

OdPrilep Ebago
Член од
1 февруари 2007
Мислења
269
Поени од реакции
5
Прочитај си го Анексот на договорот што ќе го потпишеш, мнооооооогу добро, затоа што се јавуваат различни анекси за да си зголемиш на 15гб.

Во некој се продлжува времето на договорот за 1 година, во некој не.
huh . ova ne goznaev ... ali normalno deka ke procitam pred da potpisam :)
sepak fala za Sto mi kaza :D

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
абе приметувате вие дека ова spyware се повеќе и повеќе не напаѓа нас корисниците на он.нет со тоа што ни го заебува интернетот до даска?

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
дали само на мене ми е успорен интернетов у овие 2 дена? се јавив рекоа до нив било, ќе го напраеле денес. направено НЕ Е!

Член од
24 ноември 2005
Мислења
185
Поени од реакции
1
kaj site netov e los jas imam mn problemi mn paga a i ne dostignuva brzina.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
Да, изгледа има некој проблеми...

Ај белки работат нешто, како на пример да ни пуштат нови пакети со 100gb.

Kajgana Shop

На врв Bottom