On.net WADSL интернет

• Креатор на темата Креатор на темата Jane
  • Време на започнување Време на започнување
И ја го имав истиот проблем.Се јавив во он.нет и ми кажаа демек имале проблем со српскиот линк па затоа само македонски страници отвараше.Сега делумно е среден проблемот.Пак неможам да отварам некои страници.На пример hi5.com не ја отвара

Jas uste imam problem so nekoi strani dali i kaj vas e taka .A www.tocka.com.mk koga ja otvaram posle nekoe vreme mi pokazuva grska na explorer i me isklucuva od deneska i na kajgana taka mi pravi.

Хммм, уште не е средено, привремено решение ставете некој прокси, еве еден украински за тие што ги мрзи да бараат. 193.239.255.181 3128

Mozda da ne postoi ... ali posle 15ti ovaj mesec ke podnesam app za 15gb ... pa ke ti pisam ;) Inace kako sto podrazbrav MOZDA ke pustele uste Gb za down/up ... pa ke vidime so ke bidi :wink:

Прочитај си го Анексот на договорот што ќе го потпишеш, мнооооооогу добро, затоа што се јавуваат различни анекси за да си зголемиш на 15гб.

Во некој се продлжува времето на договорот за 1 година, во некој не.

Пазете сега, за миграција кон Соло ми беа побарани 1500 денари, иако во ЧПП убаво стои, цитирам:

" Колку чини миграцијата кон дргуг пакет?
Миграцијата и повлекувањето на Wadsl опремата е
бесплатна."

Дефинитивно, чудни работи се случуваат во ОН Нет...

За повеќе трансфер, јас мислам тешко. По се изгледа и тие 15 GB направија гоооолеми проблеми, особено во последните 7-8 дена од месецот.

Гарант спајвеар им го ебава системот, отиди уште еднаш може бесплатно да биде.

Прочитај си го Анексот на договорот што ќе го потпишеш, мнооооооогу добро, затоа што се јавуваат различни анекси за да си зголемиш на 15гб.

Во некој се продлжува времето на договорот за 1 година, во некој не.

huh . ova ne goznaev ... ali normalno deka ke procitam pred da potpisam :)
sepak fala za Sto mi kaza :D

абе приметувате вие дека ова spyware се повеќе и повеќе не напаѓа нас корисниците на он.нет со тоа што ни го заебува интернетот до даска?

дали само на мене ми е успорен интернетов у овие 2 дена? се јавив рекоа до нив било, ќе го напраеле денес. направено НЕ Е!

Да, изгледа има некој проблеми...

Ај белки работат нешто, како на пример да ни пуштат нови пакети со 100gb.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom