On.net WADSL интернет

P

Princ

Гостин
Оннет нека не ветуваат многу-многу и нека не го лажат народот.
Мислев дека сега најпосле се средија проблемите, али ништо. Десетина пати падна конекцијата и од 2-3 саат до 7 не можев да се конектирам. 10 минути чекав да се јават од техничка за да ги прашам кој фактор е проблемов сега, и кредитот од мобилниот го потрошив за џабе. Значи се вртиме у круг. Изгледа WADSL-ов (а и нонет) ќе отидат во сеќавање по вечните проблеми и лагите.

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Princ напиша:
Оннет нека не ветуваат многу-многу и нека не го лажат народот.
Мислев дека сега најпосле се средија проблемите, али ништо. Десетина пати падна конекцијата и од 2-3 саат до 7 не можев да се конектирам. 10 минути чекав да се јават од техничка за да ги прашам кој фактор е проблемов сега, и кредитот од мобилниот го потрошив за џабе. Значи се вртиме у круг. Изгледа WADSL-ов (а и нонет) ќе отидат во сеќавање по вечните проблеми и лагите.
Мамата нивна. И јас тој период немав интернет. Здивев дома. А тоа што цел ден паѓа на одреден период е друга прича.

30Mbps:tapp:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Момонтално сум кај комсија денеска цел ден немам интернет,им се јавувам никој не крева.Ич не ги е*** не им плаќам дека последнава недела интернетот ми паѓаше на секои 2-3 минути,останав со потрошени 2 гига

Член од
18 август 2006
Мислења
325
Поени од реакции
4
kolize напиша:
On.net planira da pusti digitalni TV kanali i da podeli besplatno digitalni risiveri, i uste nesto, vetuvaat brzina od 30 megabajti download .za poise klikni tuka www.vecer.com.mk/?ItemID=7E002B39DE9DB7408A88F67ABAFCC3B4
Мислам, се докажаа со WADSL, телефонијата им тргна од убаво поубаво, и на ред се дигиталните канали. Што е следно, нормално кабел [FTTH]. :pos2::pos2::pos2:

P

Princ

Гостин
Јас навистина не можам да им ја сватам играва... влегоа во толку бизниси, сите ги усраа, и одат во нов предизвик. Кој .!. им е? Немаат луѓе, немаат конекција, немаат ништо, немаат оператор кој ќе ти крене слушалка и ќе те ислуша барем. Отсекогаш било вака и засекогаш вака ќе остане.
Зошто не се посветат на подобрување на ова што веќе го направија туку одат во нешто сосема ново баталувајќи го тоа што веќе го почнале? Навистина не можам да ги сватам... Има некоја игра овде ама ќе се дознае ваљда.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.438
Поени од реакции
18.413
Ах многу пари ќе дадат и ништо нема да постигнат, наместо да го средат ова што го имаат. Стварно не ги разбирам...

На Дојче телеком долго време му требаше да сфати дека на младите им треба само ИНТЕРНЕТ и МОБИЛЕН телефон. А чим тоа е тренд кај младите тоа ќе биде тренд во сите старосни групи, посебно во иднина. Затоа изгубија еден куп корисници во Германија.

Нека не трошат пари, а посебно луѓе на проекти што тешко ќе му поминат.

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
Вратете ми ги мегабајтите.
Ова бројачов ептен чуден. Стискајте рефреш и гледајте како се мењаат чудно. Некад мањак, некад вишак. Свашта.

Ете го нет лимитерот кај мене на компјутер. Ете го нивниот бројач. Колку мега недостасуваат?

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.808
Denes se ekstra ama i sajtov od kade sto vadam torrenti dava ogromni brzini za download i ne bara voopsto upload

Attachments

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Сигурно ги пингаш со 512бајти, затоа ти иде брзо.
Нели?:pos2:

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.808
Moja rabota jebi ga.
PS: Samo sesirov ne ti stoj tolku ubavo treba subara i mustaki da stais

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
vikris напиша:
Мислам, се докажаа со WADSL, телефонијата им тргна од убаво поубаво, и на ред се дигиталните канали. Што е следно, нормално кабел [FTTH]. :pos2::pos2::pos2:
Ви фи такоѓе

Член од
19 јануари 2006
Мислења
127
Поени од реакции
1
Еј еј , кај нас у Гевгелија малце го поправија овој нетов , сега е постабилен ,порано ми пагаше по 3 пати дневно ,сега само по 1 . Да се надеваме дека и тој 1 ке го снема во скоро време .

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Da gi e*em od onnet cela firma ova internetov poslednive dva dena paga po (veruale ili ne)30 ili 40 puta vo eden den
Ova samo kaj mene se desava ili imate i vie problemi?

Kajgana Shop

На врв Bottom