Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.213
- Поени од реакции
- 34.472
И што е тука зголемена брзината, кога и онака користиш бизнис пакет?SuBZerO напиша:Eve ti od sega
И што е тука зголемена брзината, кога и онака користиш бизнис пакет?SuBZerO напиша:Eve ti od sega
Vidi sega mislenje ? Kako sakas tvoe si e!Acid напиша:И што е тука зголемена брзината, кога и онака користиш бизнис пакет?
Мислам дека беше истава тема, се каравме дека неможе да се дели интернет со свич, морало рутер или така нешто беше.:pos2::pos2:Go2bed напиша:Дечки ако добро се сеќавам истиов дечко истреска исто така некоја глупост на друга тема.и тогаш го изреметивме добро, нема смисла пак.оставете го да си каже што сака човекот ....:pos2::pos2:....
Чекај малце. За крадење крадат, го знам тоа и од лично и од искуството на другарите. Ама мислам дека картичката ти важи 1 месец. Тебе исклучен ти бил 2 месеци, што значи дека после истекувањето на месецот и 900МБ да си имал треба да имаш 0. Значи одкако ќе истечат 30 дена автоматски имаш 0МБ преостанати.k3x напиша:Za Wi-Fi 100% kradat i lugje od OnNet deka jas imav PIN so 800 i nesho MB na nego i nemav PC 2 meseca i koa se staiv na net posle 2 meseca nemav ni 1 KB na toj PIN a imav ushe preku 300 dena preostanato . Vo OnNet bev mi zedoa broj, a ne mi se javija i morav sam da odam pak tamu za da mi kazat deka JAS sum bil greshka i deka sum gi potroshil ili nekoj si se sniffal sho ne e mozno bidejki DURI i ako se zakachi nekoj drug taka toj kje sedi dodeka ne napravam jas Log Out koa kje proveruem kolku mi preostanalo kje go odzeme i negovoto, a dodeka sum off nemoze NIKOJ odstrana da mi ja troshi karticata . Megjutoa nemozesh sam protiv sistemot i nemajki kako da dokazam deka mi kradat transfer sea si kupiv pak nova kartica =|
Па види вака. Со свич би било најдобро, само не се знае дали ќе имаш проблеми со правењето на 6 посебни пппое конекции, зошто ипак се 6.vikris напиша:Знам дека можеби е прашањево е глупо и некаде одговорено, барав али премногу има, па затоа да го поставам: Како и дали воопшто може да се подели WADSL од он.нет на 6 корисници?
Дали е возможна комбинацијата со 4 портен рутер во комбинација со 4 или 8 портен свич?