0 sense. Shto kazha sega? Pa shto ako go menjash passwordot?Martin$ напиша:Е зато јас секоја недела пасвордот го менам:kesa:
Незнам :nesvest:CT напиша:0 sense. Shto kazha sega? Pa shto ako go menjash passwordot?
saka da kaze so toa deka nema da moze nikoj da mu go trosi limitod :pos2:CT напиша:0 sense. Shto kazha sega? Pa shto ako go menjash passwordot?
toa bi bilo super samo da e taka.!!HGD напиша:Пред неколку дена...другарче кое е "дистрибутер" да кажам ми рече дека од 1ви...тоа значи овој месец...дека ке ја зголемеле брзината...на 2048кбс и дека цената од 1300 ке падни на 900 денари со ДДВ...
Ете 3ти сме али сепак ништо...
Кога тогаш...ке биди така...
Ај хоуп со
Е сега ме потсети на муабетите кои ги правевме пред 6 месеци :pos2:.HGD напиша:Пред неколку дена...другарче кое е "дистрибутер" да кажам ми рече дека од 1ви...тоа значи овој месец...дека ке ја зголемеле брзината...на 2048кбс и дека цената од 1300 ке падни на 900 денари со ДДВ...
Ај хоуп со
Како бе зошто, тоа можеби ќе се деси али бог знае кога али во наредниве 5-6 месеци нема шанса, дека не ги гледаш тие неможат да постигнат по 512 да ни дадат на сите ќе кренеле на 2 мегабита.sasence19 напиша:zasto nema sansi
so koe 1mbps bez limit?!Mac)) напиша:Абе за кантер да иде и за мсн и кајгана...не ми ни треба друго.
А од септември 1мпбс со ова без лимит
Jas za ova napisav pred nekoe vreme ama mene kako so mi kazaja ke bidi so taa brzina za tie pari ama so 2 giga soobrakaj, so znaci ebiveterHGD напиша:Пред неколку дена...другарче кое е "дистрибутер" да кажам ми рече дека од 1ви...тоа значи овој месец...дека ке ја зголемеле брзината...на 2048кбс и дека цената од 1300 ке падни на 900 денари со ДДВ...
Ај хоуп со