I jas sea gledav edno klipce na youtube, i edvaj so 20 kb/s go otvarase. Inace proveruvav so Dumeter.deXterche напиша:Неможам да мерам сега спуштам (563MB Adobe Premier Pro) нејќам да го паузирам да не неможе после да продолжи, а серверите се на Adobe.
Серверот на но.нет има слабости. Големи. Јас имам најдено 4 досега. Еден од нив е лудиот upload како овој:SuBZerO напиша:Okay e druze imam wadsl pred 5 meseci go staiv i imam 512
PS:I jas gi imam istite problemi kako vas so konekcijata i so latency nego znae po nekoj pat da se otkaci eve...
Vidi go dole vremeto 6:38 AM
Па земи сидувај торенти човече...ќе усреќиш многу луѓе...Princ напиша:Серверот на но.нет има слабости. Големи. Јас имам најдено 4 досега. Еден од нив е лудиот upload како овој:
http://www.speedtest.net/result/88418841.png
Најверојатно (сакајќи или несакајќи) си ја тригирал слабоста на серверот па затоа ти дава толкав upload.
Има една: Она што не го знаеш, неможе да ти наштети. ти текнуе?Princ напиша:Не ги зло/употребувам тие слабости, само сакам да ги пронајдам и да ги знам
ti mora da si vo nekoj dogovor so on net nema sto drugoSuBZerO напиша:Okay e druze imam wadsl pred 5 meseci go staiv i imam 512
PS:I jas gi imam istite problemi kako vas so konekcijata i so latency nego znae po nekoj pat da se otkaci eve...
Vidi go dole vremeto 6:38 AM
How this can be possible? :nesum:Princ напиша:Серверот на но.нет има слабости. Големи. Јас имам најдено 4 досега. Еден од нив е лудиот upload како овој:
http://www.speedtest.net/result/88418841.png
Најверојатно (сакајќи или несакајќи) си ја тригирал слабоста на серверот па затоа ти дава толкав upload.
Easy. :wink:deXterche напиша:How this can be possible? :nesum:
Show meAcid напиша:Easy. :wink:
нема да можеш....ќе треба да се подеси канопито...а тоа тешко дека ќе можеш сам без информации ( ип адреса на ап и слични ствари)burglar напиша:А дали некој знае дали ако сам го дислоцирам Canopy-то например ако идам надвор од скопје и го насочам Canopy-то до пристапната точка, дали ќе можам да користам i-net или има некое ограничување по пристапни точки(спрема MAC или нешто слично).
знаеш на која базна си поврзан?pravo напиша: