не се наплаќа, брзината се намалува на 32/32 kbps = 4/4 KB/s :nesum:sakam da prasam nesto za on.net od 10 giga wadsl koga ke pominam 0 giga so se slucuva dali se naplaka i kolku cini? fala
hahaha ne ste normalni decki hahahahahah:pos2: :pos2: :pos2: :pos2:32/32 kbps = 4/4 KB/s
не ние, Он.нет сеhahaha ne ste normalni decki hahahahahah:pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
Bolje na modem da tera deetto!
Мора да направиш нешто друже твои пари фрлаш јас порано да не го урочам еве 5 месеци немам никакви проблеми за најмал проблем им се јавував ги пцуев што ти не чекав на телефон јеги ба мораше за мене беше на крај испадна дека од сето тоа убаво нешто испадна.Ако им ќутиш ништо не прават они гајле им е многу.Ајдеее мене отсекогаш олку ми бил даунлоудот... И јас си мислам нормално е
Џабе ќе звонам кога не се јавуват
Мартин што не ги исклучиш од игра ако те заебаваат толку, како некоја алтернатива види со другарите или комшиите да земете АДСЛ или кабелски па преку кабли или WIFI да си плаќате заедно таму ем нема нервози ем додека некој не ги опамети овие ништо од таа работа!Мора да направиш нешто друже твои пари фрлаш јас порано да не го урочам еве 5 месеци немам никакви проблеми за најмал проблем им се јавував ги пцуев што ти не чекав на телефон јеги ба мораше за мене беше на крај испадна дека од сето тоа убаво нешто испадна.Ако им ќутиш ништо не прават они гајле им е многу.
Исто така мој совет ако имаш телефон дома префрли се на Соло 15 за иста цена ке добиеш 15 гига постабилен интернет ке ги немаш овие проблеми а ако немаш телефон тогаш јавувај се пцуј викај снајди се само нека се поправи со таа брзина што ја имаш не ја бива работата.Со среќа
ајде бе, да не сакаш и да ти даваат пари за тоа што сурфаш.....не лупајте глупостиМартин што не ги исклучиш од игра ако те заебаваат толку, како некоја алтернатива види со другарите или комшиите да земете АДСЛ или кабелски па преку кабли или WIFI да си плаќате заедно таму ем нема нервози ем додека некој не ги опамети овие ништо од таа работа!
Срамота бре луѓе 21ВЕК а тебе да ди даваат 512КБ затоа што опремата им е со мал капацитет нека земат да даваат WiMAx да ги видам ама нејќат пари за концесија само на вересија!Срамота Интернетот за сурфање треба да е фрее!
Сакаш да кажеш имаш 1мбпс на WADSL сега гледам мерев 3 пати не бе стандард е 500кб ако има некој овде да ја потврди твојата информација би било добро.Изгледа Онет се смилува најпосле, гледам конекцијава ми е 1mbps.