On.net WADSL интернет

• Креатор на темата Креатор на темата Jane
  • Време на започнување Време на започнување
Аха тоа му било мајката сега се дисконектирав и пак се конектирав и гледам сега брзината е 950кбпс браво ова е за пофалба ама не дај боже само да е некоја си проба или грешка.

оној со груб глас ко да сум му влегол дома после 12 да ја сексам ќерка му ми се развика и ми кажа дека сум 5ти на ред па се откажав.

Тој со грубиот глас мислам дека е Валентин Николоски спикерот ако не се лажам :)

Се надевам не е грешка, и се надевам на 100гб пакет дека ќе има.

Се надевам не е грешка, и се надевам на 100гб пакет дека ќе има.
Во спротивно, зголемувањето на брзината ќе се смета како негативен чекор, односно "терање" на нивните клиенти на што побрзо трошење на зададениот месечен лимит. Месечниот трансфер мора да се покачи на барем 30GB (дупла брзина/дупли лимит) за сето ова да би имало некаква смисла.
Инаку, ако некој чекал прилика да го раскине договорот а немал добра причина за да не плаќа пенали, нека го искористи членот 96 став 3 од законот за електронски комуникации :)

Во спротивно, зголемувањето на брзината ќе се смета како негативен чекор, односно "терање" на нивните клиенти на што побрзо трошење на зададениот месечен лимит. Месечниот трансфер мора да се покачи на барем 30GB (дупла брзина/дупли лимит) за сето ова да би имало некаква смисла.

Дај боже да покачат како што викаш

208923013.png
dobro e za sega samo uste da pokacat na 30 Gb ili poveke za download

Confirmed. Стварно 1 мбпс. Да видиме дали за стално или нешто си пробуваат.

Вистина??
209103141.png

ахааа

Разлика?
Неееех :hehe:

Оти?

мАСОВНО ПАЃАЊЕ о.0

браво но.нет ве сакам најбољи сте итн итн
али шо кур ако покачиле кога 10 гига си се 10 гига, вака само побрзо ќе ги поебам.
покачете го лимитот АЛОООООО шо има везе и со 10000000000000000000 ако ми се симиња?

Ale ale ale imam najbrz internet.
24916674ep8.jpg

Mala sala. Da brzinata na WADSL e pokacena na 1024/128 sto e dobra vest. Vesta bi bila super ako loimitot od 15 porasne na >100Gb

Абе треба пакети со цени како Соло да направат. МТнет од нова година АДСЛ 2 ќе пушта ние со ова останавме, дај некој таму во Онет нека размисли малце, колку ги попиздува корисниците со дискриминацијата што ја прави.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom