...On a rainy day...

Jay

Член од
6 април 2007
Мислења
89
Поени од реакции
1
Најбоље ми е коа врне ..да истура да грми посебно накај 12 саат (00 : 00),си седнам на тераса си запалам цигарче пуштам музика и уживанција ,а коа врне преку ден...најмногу мразам уште да сум у школо и ко шо идам пешки на пола пат да почне да врне ке скиснам :lut: :devil2:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Убаво ми е ко ке врни да седам под покриено и да уживам... А уште поубаво да грми цела ноќ, за спиење ми е феноменално, а богами и за други работи што се прават пред спиење во кревет :)

Член од
20 мај 2006
Мислења
119
Поени од реакции
0
Koga vrne i jas sum nekako nerasplozena, kosata mi se vitka mn onaka prekrsuva i mislam izgledam katastrofa, ama koga stanuva zbor za so nekoj koga sum najubavo mi e da razgovaram na dozd...me inspirira za muabet

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Obozavam koga vrne dozd...Nadvor da vrne a jas da sum doma....Se e nekako tivko i plemenito smiruvacki ....Togas naogam nekoe duhovno zadovolstvo....Ubav e toj moment koga e iskombiniran i so nekoja ubava kniga, gledanje televizija ili :vozbud: ...
Mozebi seto toa se dolzi na toa sto sum rodena vo eden dozdliv den:helou:

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
стојам на прозор

MorrisonKA

You need a fucking hobby, bitch!
Член од
23 март 2007
Мислења
815
Поени од реакции
27
On a rainy day....сакам да си седам покрај прозорецот, со ,,Riders on the storm" во позадина, да ги гледам капките, да размислувам, да се сеќавам, да плачам, да се смеам, да молам, да проколнувам....да уживам!

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
MorrisonKA напиша:
On a rainy day....сакам да си седам покрај прозорецот, со ,,Riders on the storm" во позадина, да ги гледам капките, да размислувам, да се сеќавам, да плачам, да се смеам, да молам, да проколнувам....да уживам!
Obozavan dozd, mnogu e relaksiracki da sedam do prozorec, da slusam kakovrne i da razmisluvam, se e dobro ama placenjeto i prokolnuvanjeto ne ti treba, bidi sigurna

Filip89

Македоникус
Член од
1 март 2007
Мислења
528
Поени од реакции
4
Obozavam dozd, i nekako mi e mnogu relaksiracki i mi dava nekoja tisina i prostor za razmisluvanje. Cudna rabota, koga vrne dozd sum mnogu po produktiven i nekako po motiviran za rabota. A obicno sedam na kompjuter ili na prozor i uzivam.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Јас ептен обожавам кога е така врнежливо и облачно како што беше денес. Зш така си седам дома и си праам најразни ствари и спијам. + времето е ладничко и убаво

Член од
14 април 2007
Мислења
793
Поени од реакции
6
ja sakam i koga grmi, pa deckoto do mene, ladnicko malce....malce poveke....:)):back: i dobra atmosvera

*LiL Mermaid*

part of our world...
Член од
3 јули 2007
Мислења
352
Поени од реакции
6
obozavam dozdlivo vreme..si sedis u sobicka so svekicki,tivko muzice i si kuliras...za merak:pipi:

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Да сакам дожд.. Ептен.
П.С. Кога не се замарам со косата тоа :pos2:
Сеа едно прашање.. Може да пишам еден текст на темава ...On a rainy day... или да се префрлам сепак во Прозни Искри? :kesa:

Член од
24 август 2007
Мислења
21
Поени од реакции
0
па може да се каже оти кога врне дожд јас не сум баш најдобро расположена отсекогаш дождливото време ме правело меланхолична и отсекогаш или читам некоја книга или гледам TV кога врне просто не ми се прави ништо друго

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
колку ми паѓа само расположение кога врне тапа ми е обично дремам пред компјутер или телевизор и ништо неправам но знам некогаш и да му се израдувам на дождот посебно во летен период колку само ми требаше летово тоа е чудо некое

Ред хот!

***candy girl***
Член од
6 март 2007
Мислења
593
Поени од реакции
12
МРАЗАМ дожд!Страшно ми влијае на расположението,ме прави down.Не ми се излегува од дома.А ако имам некоја работа и морам да излезам,а врне,е тогаш сум максимално изнервирана:nerv:

Kajgana Shop

На врв Bottom