...On a rainy day...

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Мразам насабајле, иначе навечер обожавам да шетам кога врне (под услов чадорот со мене) празни улици, тишина, чист, свеж воздух...... некако смирувачки делува на мене! А денски......капучиното и на џам, тогаш е најслатко :wink:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.924
Поени од реакции
50.684
Мразам дожд највеќе на свет поготово кога прска онака ''педерски'' цел ден ситно поарно нека истури 2-3саата и нека не замара после:toe:

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
pfffff...mrazam dozd...nekako mi go rasipuva raspolozenieto...hmmm pa sto moze da pravam? ke si sedam doma na komp. ili ke gledam tv...ne da ne mi e interesno no ne sakam oblacno vreme i dozd :toe:
najmnogu sakam da ima sonce...:) :salut:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Мразам дожд,онака одам ,тоа врне, ја чадор не носам зашто ми е многу дебилна работа :toe: коли не застануваат,па на крај те прскаат од вировите едноставно... катастрофа
Али затоа летен онака топло цел ден и наеднаш ќе истури на тебе ја не се мрдам на летен дожд седам така како бот и ме врне

rich_bitch1

~DARLING~
Член од
15 март 2007
Мислења
744
Поени од реакции
5
go mrazam dozdot samo koga imam nekoja hitna rab vo grad i moram da ja zavrsam bas toj den,zatoa sto sum golemmm baksuz pa sekogas mora da me isprska nekoja kola...
a inace koga sum doma obozavam da gledam niz prozor kako vrne,so casa toplo cokolado vo raka,od pozadina nekoja tivka smiruvacka muzika..i normalno i moeto zlato koe bas vo vistinskiot moment mu teknuva da ja napravi vistinskata rab...vo ovoj slucaj me zagrnuva odzadi so kebe i mi sepnuva tifko TE SAKAM

outcast

login: failed!
Член од
29 јануари 2007
Мислења
424
Поени од реакции
8
Пуштам блуз до коска, нешто како ова:

[media]http://www.blueonion.net/mp3/stormy_monday.mp3[/media]

Пивце во домашна атмосфера со друштво..ммм..и не е така лошо :party1:

BoYd

женско сум
Член од
1 февруари 2007
Мислења
707
Поени од реакции
4
Sakam koga vrne ama isklucivo navecer.Preku den ne sakam zaso ne mi se izleguva na takvo ligavo vreme.Ali koga si legnuvam,ako vrne sirum go otvaram prozorot si pustam muzice ili ubavo filmce i kuliram.

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
не обожавам кога врне, нешто како сега, бидејќи некако затворено се чувствувам, надвор темници, друго е кога има сонце, некако сонцето ми дава позитивна енергија. :)

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
...Спијам. Заспивам со звукот на капките што ми лупаат у прозор, и сонувам... :)

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Уфффф...Мразам Дожд единственото нешто што ме тура у „бед„. Во тие моменти сум толку депресивен што и самиот себеси се мразам, цело време ми се спие така ми е се тмурно ко самото време. Едини дожд што го сакам е оној летниот „топол„ дожд кога моеш да се испукаш надвор на целата жештина

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
when the raind drops are falling... ме пука глава, нерасположен сум, поспан цело време(ми се спие).. најубаво време за спиење!

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.640
Поени од реакции
16
Sakam dozd.ama koga vrne da sum si doma.a obicno e obratno,koga vrne ja treba da idam negde taka da go mrzam.a ako sum doma,a nadvor vrne togas spijam

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.720
Поени од реакции
13.441
obozavam dozd pogotovo koga sum na more tamu znae da lie bajagi. Ne go sakam vo kombinacija so silen veter

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
On a rainy day I sit and cry
wondering where can you be
what do you do
with who you are
Is all this pain true
:pos: lele ova izleze od mene molskavicno, vo eden zdiv, morav da go napisam, pa makar i na shala :vozbud:

Dozdot ne deka nesto go obozavam ama na nekoj nacin si go sakam, ima skriena ubavina i vo nego. Gi obozavam nocite koga vrne, noc i dozd sovrsena kombinacija t.e. inspiracija za pisuvanje i ne samo za toa, sovrsen spoj i za razmisluvanje, ona tonenje vo dlaboki misli, dobri ili losi spomeni... Ednostavno sedis pokraj prozorec i gledajki gi kapkite dozd i slusajki go negoviot shum srceto pocnuva da ti treperi bilo za pozitivni ili negativni nesta.
Prosetkite niz poluprazniot grad koga vrne se isto taka volshebni, a posebno e cuvstvoto da nemas cador i onaka da te nakisne dozdot, da ja cuvstvuvas sekoja kapka...
Ili sedis doma pokraj kamin i gledas kako vrne ili pak onaka dremes i go slusas zvukot... ahh dozdot nosi tolku ubavi raboti...
I sto zaklucivme na kraj? Dozdot I nokjta- sovrshena kombinacija :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom