...On a rainy day...

• Креатор на темата Креатор на темата Slatka_Mala
  • Време на започнување Време на започнување
Најбоље ми е коа врне ..да истура да грми посебно накај 12 саат (00 : 00),си седнам на тераса си запалам цигарче пуштам музика и уживанција ,а коа врне преку ден...најмногу мразам уште да сум у школо и ко шо идам пешки на пола пат да почне да врне ке скиснам :lut: :devil2:

Убаво ми е ко ке врни да седам под покриено и да уживам... А уште поубаво да грми цела ноќ, за спиење ми е феноменално, а богами и за други работи што се прават пред спиење во кревет :)

Koga vrne i jas sum nekako nerasplozena, kosata mi se vitka mn onaka prekrsuva i mislam izgledam katastrofa, ama koga stanuva zbor za so nekoj koga sum najubavo mi e da razgovaram na dozd...me inspirira za muabet

Obozavam koga vrne dozd...Nadvor da vrne a jas da sum doma....Se e nekako tivko i plemenito smiruvacki ....Togas naogam nekoe duhovno zadovolstvo....Ubav e toj moment koga e iskombiniran i so nekoja ubava kniga, gledanje televizija ili :vozbud: ...
Mozebi seto toa se dolzi na toa sto sum rodena vo eden dozdliv den:helou:

On a rainy day....сакам да си седам покрај прозорецот, со ,,Riders on the storm" во позадина, да ги гледам капките, да размислувам, да се сеќавам, да плачам, да се смеам, да молам, да проколнувам....да уживам!

MorrisonKA напиша:
On a rainy day....сакам да си седам покрај прозорецот, со ,,Riders on the storm" во позадина, да ги гледам капките, да размислувам, да се сеќавам, да плачам, да се смеам, да молам, да проколнувам....да уживам!
Obozavan dozd, mnogu e relaksiracki da sedam do prozorec, da slusam kakovrne i da razmisluvam, se e dobro ama placenjeto i prokolnuvanjeto ne ti treba, bidi sigurna

Obozavam dozd, i nekako mi e mnogu relaksiracki i mi dava nekoja tisina i prostor za razmisluvanje. Cudna rabota, koga vrne dozd sum mnogu po produktiven i nekako po motiviran za rabota. A obicno sedam na kompjuter ili na prozor i uzivam.

Јас ептен обожавам кога е така врнежливо и облачно како што беше денес. Зш така си седам дома и си праам најразни ствари и спијам. + времето е ладничко и убаво

ja sakam i koga grmi, pa deckoto do mene, ladnicko malce....malce poveke....:)):back: i dobra atmosvera

obozavam dozdlivo vreme..si sedis u sobicka so svekicki,tivko muzice i si kuliras...za merak:pipi:

Да сакам дожд.. Ептен.
П.С. Кога не се замарам со косата тоа :pos2:
Сеа едно прашање.. Може да пишам еден текст на темава ...On a rainy day... или да се префрлам сепак во Прозни Искри? :kesa:

па може да се каже оти кога врне дожд јас не сум баш најдобро расположена отсекогаш дождливото време ме правело меланхолична и отсекогаш или читам некоја книга или гледам TV кога врне просто не ми се прави ништо друго

колку ми паѓа само расположение кога врне тапа ми е обично дремам пред компјутер или телевизор и ништо неправам но знам некогаш и да му се израдувам на дождот посебно во летен период колку само ми требаше летово тоа е чудо некое

МРАЗАМ дожд!Страшно ми влијае на расположението,ме прави down.Не ми се излегува од дома.А ако имам некоја работа и морам да излезам,а врне,е тогаш сум максимално изнервирана:nerv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom