...On a rainy day...

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
948
Уф кога врне дожд сум најсреќен. Ми се будат некои спомени тогаш,размислувам и се враќам во минатото,се будат стари спомени,болки,рани,радости некои прекрасни моменти. Како да сум тамо како пак да ги доживувам. Чуствата се преголеми,како да сум створен за нив и тие за мене...Само кога врне дожд.....

Ми се будат некои романтичарски идеи, се ме тера тогаш да размислувам за тоа... и само оваа слика тогаш ми се врти во главата..

Скинер со....:):smir:

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Еј, ама јас сакам кога шетам да шетам без чадор, онака да накиснам до коска (летоска, за да не настинам :)) и после кога ќе се вратам дома под туш :vozbud:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
кога врне дожд обожавам,особено кога ке дојде ненадејно...додека се шетам негде надвор а особата что највеке ми значи е до мене.Сакам да шетам на дожд супер е чуството додека не почуствуваш дека веке мрзнеш и мораш да одиш дома:pos2:

^Cutie^

*Charming Princess*
Член од
22 март 2007
Мислења
869
Поени од реакции
1
Мммм...Обожавам дожд и многу ми е убаво кога врне...ептен!!посебно ако врне вечерта после полноќ си излегувам на тераса и си го разбиструвам мозокот, тогаш најубаво мислам..И многу сакам кога сум во море или базен да врне..........

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Обожавам кога врне.Излегувам надвор и палам цигар.Прекрасно е.Посебно мирисот.Ме потсетува на убави нешта.

VORTEX

Кафански човек
Член од
10 мај 2006
Мислења
673
Поени од реакции
1
Обожавам да спијам кога врне. Ама ако имам обврски, мразам да треба да излегувам по дожд

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Еј го мразам дождот само затоа што зимоска се праи кал и има идиоти икретени возачи и може да те испрскаат.... Значи го обожавам само летниот дожд.....

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
... уживам да се гушкам со него додека гледаме некој филм. shy:
Сакам да шетам на летен дожд, кога е топло... Само не ги сакам последиците (мокра коса, мокра облека, болести на плуќа :pos:).
Убаво ми е кога врне. :pipi:

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Сите видови на дожд, сладок летен, есенски и обилен, краток, целодневен, ммммм.
Коа врне, спијам, седам на тераса или глеам телевизија и грицкам зеленчуууук :).

С

Сатори

Гостин
Денес врнеше...
Со еден другар трчавме по дождот, се бркавме на Шпанија во Младински, седевме на клупите за да ни се познаваат рецки на фармерките...
Си купивме кутија цигари и ги прошетваме сите улази во секоја зграда која ни се виде покрш.
Аххх ... убави се деновите кога врне дожд. :tv:

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
On a rainy day ... Играм бесилка со дечко ми :icon_lol: (То го праевме денес дури чекавме да преврни)

The General

A Slight Case of Overbombing
Член од
6 мај 2007
Мислења
478
Поени од реакции
13
On a rainy day добро ми доаѓа кафе и муабет со другарка. Или a little quality time with my boy :back:

Член од
27 јануари 2007
Мислења
2.504
Поени од реакции
72
Порано многу сакав дожд, ама сега не можам да го смислам... сакам само летен дожд и тоа краток... ама дожд како овој сега, ич нејќам зошто... па зошто да го сакам? И плус тревата у парк ќе биде сеа пак мокраааа... Нека престане!

Kajgana Shop

На врв Bottom