...On a rainy day...

• Креатор на темата Креатор на темата Slatka_Mala
  • Време на започнување Време на започнување
Voopsto ne sakam koa vrne,osobeno ako treba da izlezam od doma toa mi e uzas.Inaku dozdot mn cesto me tera na spienje taka da najcesto koa vidam deka vremeto e vrnezlivo se vrakam vo krevet i togas najslatko spijam:)

Don't waste the sun on a rainy day... :)

Дали имат нешо поубо - Си станвиш во 6 сабајле, надвор темница, туриват, ладно, в постела топло, убо, поспано, а мораш да ојш нашколо.. Уууууу лепота!

Мразам дожд, ништо не можам да прам ко ќе врнит, само дремам пред компјутер или тв и ништо не прам, ич не ме расположвит врнежливо време, цел ден сум ко преморена и немам желба за ништо освен за спиење. А пак многу мразам ко ќе станам од сабајле да врнит, таман сум го испланирала денот и ете ти, со дождот се’ ми пропаѓат. А ако требит пак на школо да одам... оооо па то смрт ми е. Не можам, едноставно не можам да поднесам врнежливо време.
bk.gif

koga vrne ubavo e samo za spienje, citanje nekoe knigice i slusanje baladi... a inaku mrazam koga vrne dozd, nekako nisto ne mi se pravi, go gubam raspolozenieto i samo mi se lega...

on a rainy day....Сакам да ја слушам ,, Riders on the storm", да лежам на креветот и да ја слушам комбинацијата: капките дожд кои паѓаат на тремот+ Morrison

Najmnogu sakam koga vrne. Si sedim doma, toplo, slusam muzika, cajce si piem, igram na kompjuter

On a rainy day.. воопшто не ми смета дождот. Пријатен ми е. Така се е смирено, само капки на прозорците одекнуваат. Тогаш уживам, одмарам, спијам...

Mrazam koga vrne.Ne moze covek da izleze od doma. Vo tie momenti citam nesto,sedam na net,gledam film ....

koga vrne obicno odmaram zosto uzivam da go slusam zvukot na dozdot se razbira bez grmotevici :D

Нема ништо што мразам повеќе од дожд и такво врнежливо време... Каква депресија ме фаќа... и два дена да е супер времето после тоа не можам да излезам од депресија :)

Мноогу сакам дожд. Енд стаф :toe:

никакво време не ми мења расположение..извидник сум и се водам од мотото БИДИ ПОДГОТВЕН.. така да и кога врне сум излегол да возам точак.. и кога истурало сум се шетал безгрижно..едноставно ја прифакам ситуацијата и се адаптирам.

Ууу сакам кога врне ...ама онака кога истура надвор кога грми..мм..
имам некоја инспирација тогаш за се..ептен ми е убаво..
си седам дома..читам нешто..со другарки се заебавам си слушам музиче
посебно навечер ..лепота.. и пројде време..некогаш и си излезам и си шетам...
Ама онака кога врне цел ден..полека..аа мразам..
тогаш ептен сум мрза..само на спиење ме тера..да и нејкам кога ке решам да идам негде и баш тогаш заврне..или сабајле кога треба у школо да идамм:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom