...On a rainy day...

Член од
25 јануари 2007
Мислења
691
Поени од реакции
3
Voopsto ne sakam koa vrne,osobeno ako treba da izlezam od doma toa mi e uzas.Inaku dozdot mn cesto me tera na spienje taka da najcesto koa vidam deka vremeto e vrnezlivo se vrakam vo krevet i togas najslatko spijam:)

glufce

French Toast
Член од
15 јануари 2006
Мислења
827
Поени од реакции
8
Don't waste the sun on a rainy day... :)

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Дали имат нешо поубо - Си станвиш во 6 сабајле, надвор темница, туриват, ладно, в постела топло, убо, поспано, а мораш да ојш нашколо.. Уууууу лепота!

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Мразам дожд, ништо не можам да прам ко ќе врнит, само дремам пред компјутер или тв и ништо не прам, ич не ме расположвит врнежливо време, цел ден сум ко преморена и немам желба за ништо освен за спиење. А пак многу мразам ко ќе станам од сабајле да врнит, таман сум го испланирала денот и ете ти, со дождот се’ ми пропаѓат. А ако требит пак на школо да одам... оооо па то смрт ми е. Не можам, едноставно не можам да поднесам врнежливо време.

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
koga vrne ubavo e samo za spienje, citanje nekoe knigice i slusanje baladi... a inaku mrazam koga vrne dozd, nekako nisto ne mi se pravi, go gubam raspolozenieto i samo mi se lega...

MorrisonKA

You need a fucking hobby, bitch!
Член од
23 март 2007
Мислења
815
Поени од реакции
27
on a rainy day....Сакам да ја слушам ,, Riders on the storm", да лежам на креветот и да ја слушам комбинацијата: капките дожд кои паѓаат на тремот+ Morrison

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Najmnogu sakam koga vrne. Si sedim doma, toplo, slusam muzika, cajce si piem, igram na kompjuter

Ashley

بين الحياة والموت
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.043
Поени од реакции
35
On a rainy day.. воопшто не ми смета дождот. Пријатен ми е. Така се е смирено, само капки на прозорците одекнуваат. Тогаш уживам, одмарам, спијам...

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Mrazam koga vrne.Ne moze covek da izleze od doma. Vo tie momenti citam nesto,sedam na net,gledam film ....

Pece_nt

Dezuren Samoubiec
Член од
1 февруари 2007
Мислења
198
Поени од реакции
3
koga vrne obicno odmaram zosto uzivam da go slusam zvukot na dozdot se razbira bez grmotevici :D

Член од
8 април 2007
Мислења
112
Поени од реакции
0
Нема ништо што мразам повеќе од дожд и такво врнежливо време... Каква депресија ме фаќа... и два дена да е супер времето после тоа не можам да излезам од депресија :)

***freak***

И да волиш до неба, и да прашташ кад треба [x]
Член од
9 февруари 2007
Мислења
383
Поени од реакции
1
Мноогу сакам дожд. Енд стаф :toe:

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
никакво време не ми мења расположение..извидник сум и се водам од мотото БИДИ ПОДГОТВЕН.. така да и кога врне сум излегол да возам точак.. и кога истурало сум се шетал безгрижно..едноставно ја прифакам ситуацијата и се адаптирам.

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Ууу сакам кога врне ...ама онака кога истура надвор кога грми..мм..
имам некоја инспирација тогаш за се..ептен ми е убаво..
си седам дома..читам нешто..со другарки се заебавам си слушам музиче
посебно навечер ..лепота.. и пројде време..некогаш и си излезам и си шетам...
Ама онака кога врне цел ден..полека..аа мразам..
тогаш ептен сум мрза..само на спиење ме тера..да и нејкам кога ке решам да идам негде и баш тогаш заврне..или сабајле кога треба у школо да идамм:(

Kajgana Shop

На врв Bottom