sweet_girl
Kiss The Sweet Girl
- Член од
- 29 април 2006
- Мислења
- 22
- Поени од реакции
- 0
Кога врне најчесто спијам..Понекогаш се дешава да гледам ТВ или да седам пред компјутер..Ама кога врне е најдобро време за спиење..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
inace malce nervira toa sto mroa da sedis doma i koga vrne dozd me boli glava,ali pa bas e romanticno da si sedis na balkon ida gi gledas kapkite i da mislis na tie sto ti znacat...ili pak da setas po dozd i da si fantaziras...loso mi delue alkohol eeej 
,da se setas so miloto pod eden cador mh mh mh,isto taka dobro filmce so pukanki pa uste paak tuka miloto,pa uste nekoj za rikanje au au,da nankas cel deeen uf toa mi e hobi,da slusas pred spienje nokturno so otvoren prozor a toa vrne li vrne(koj filiiiiiing!!!)ili koga placam a znam deka ne placam sama
,osvezitelen leten dozdec uhhh kolku deluva smiruvacki i olesnuvacki.Vo tie denovi zracam so energijaaa,ima uste mnogu ama ne mi teknue
t.e. koa sonce gree i vrne. epten sakam da se shetkam togash...JeCILaDy напиша:Дождот ми го расипува расположението, како на пример, дождот од вчера ( не излегов )...И затоа и денес не излегвам....