...On a rainy day...

sweet_girl

Kiss The Sweet Girl
Член од
29 април 2006
Мислења
22
Поени од реакции
0
Кога врне најчесто спијам..Понекогаш се дешава да гледам ТВ или да седам пред компјутер..Ама кога врне е најдобро време за спиење..
 
Член од
3 април 2006
Мислења
28
Поени од реакции
1
Pa sto znam, dozdot ne mi gi menuva planovite eventualno ako e dogovoren nekoj piknik vo priroda...inaku kako i sekoja sabota, bev na kafe, malku po prodavnici, vecerva pa na kafe....i taka

[Eдитирано од FortunE: можеби сината боја ти е омилена, ама те молам во иднина пишувај со црни букви како и сите, ептен замара таква светла боја. Фала.]
 

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
59
Ме нервира таквото време. Ме прави депресивна и сакам само да спијам. Како издрогирана сум тогаш и само да спијам спијам спијам :) Не го сакам.
 

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
eeehh obozavam da shetam po dozd...ama proleten dozd ne u zima da se smrzgavam :) :) :) inace malce nervira toa sto mroa da sedis doma i koga vrne dozd me boli glava,ali pa bas e romanticno da si sedis na balkon ida gi gledas kapkite i da mislis na tie sto ti znacat...ili pak da setas po dozd i da si fantaziras...loso mi delue alkohol eeej :)
 
N

NeMiRnA

Гостин
Lelel obozavam dozd,tie denovi se moi,kako sto nekoj go pravi sonceto srekjen mene dozdot!!!Togas sum srekjna kisnam na dozd,letoska na pr cel den placev a pukase sonce vecerta zavrna po trevnik bosa trcav:),da se setas so miloto pod eden cador mh mh mh,isto taka dobro filmce so pukanki pa uste paak tuka miloto,pa uste nekoj za rikanje au au,da nankas cel deeen uf toa mi e hobi,da slusas pred spienje nokturno so otvoren prozor a toa vrne li vrne(koj filiiiiiing!!!)ili koga placam a znam deka ne placam sama :),osvezitelen leten dozdec uhhh kolku deluva smiruvacki i olesnuvacki.Vo tie denovi zracam so energijaaa,ima uste mnogu ama ne mi teknue:)
 

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
Го нејкам и точка.:pipi:
 
Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
more i da vrne i da vee i bura da kosi, mene nishto ne mi e, doma ne sedam. dozhdot uopshte ne mi prechi, kolku i da vrne ke si izlezam od doma. ke otidam u nekoe kafule, kaj nekoja drugarka, ke posedam negde ali vazhno dozhdot ne me sprechuva. a i nekoash koa vrne ednostavno i sakam doma da si posedam, ke si pushtam muzika i ednostavno "me time" e.
a i epten go obozhavam ona vreme koga "mechka se mazhi" :) t.e. koa sonce gree i vrne. epten sakam da se shetkam togash...
 

manijak

Full of shit!
Член од
15 април 2006
Мислења
1.219
Поени од реакции
1
Кога врнит не дозволувам да ми биде досадно т.е. секад си наоѓам некоја занимација и никако дождот не може да ми го заебе денот. Еднаш дури насред партија фудбал со другарите ни заврна меѓутоа си продуживме со играта уште едно 20-тина минути и сите среќни и накиснати си ојдовме дома. :lud:
 

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.401
Поени од реакции
590
On a rainy day....
Би сакал да сум во кревет,да не излагам од дома,да киснам пред компјутер или плејстејшнот,да гледам добар филм.А не како сега , да киснам вака сабајлечки на работа , а нема живо пиле , да ми се спие:nesvest:Ама барем киснам пред компјутер и парче правам на ОГЕЈМ:pishtoldz
Се на се , мразам кога врне!
 

Slatka_Mala

devoid of concept
Член од
15 февруари 2006
Мислења
477
Поени од реакции
11
И јас порано ептен го мразев дождот, ама како мине времево се повеќе го засакувам - поготово пролетните и есенските дождови (ама не дај боже за мајов да врнит!)
само да сум си домче кога врне и да си седам на топличко и го посматрам како истура...WOW!прекрасно чувство...а потоа воздухот - излеснет, исчистен, освежен и имам сила и воља за се!
 

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Eден факинг рејн никоган не може да ми ги зае*е плановите...
ако ми се шета си шетам па макар и по дожд...Ако сум договорена со друштвото шетаме до крај...Се журкаме до крај...
Е сеа ако немам нишо у план,тоа е веќе друго...Малце даун сум заради дождот ама ми врви...Одма си наоѓам занимација
 

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
JeCILaDy напиша:
Дождот ми го расипува расположението, како на пример, дождот од вчера ( не излегов )...И затоа и денес не излегвам....

Не дозволувајте лошо време да ви расипе се.Ако ви се изглегува излезете,ништо страшно.Пример јас вчера шетав по дождот и тоа пази немав чадор и никако не се прибрав...Преврна а јас со друштвото искиснати уште дремевме надвор...
Е што глупости паднаа...Се рипаше во вирчиња, се прскаше...Сакам Рејни деј!
 

Lolita

Butterfly Kiss
Член од
16 јануари 2006
Мислења
230
Поени од реакции
10
Ако треба некаде да излегувам и врне дожд, се нервирам. А ако врне и сум дома, го обожавам. Убаво е кога е мрачно, надвор врне дожд, си одмараш и уживаш дома...
 

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Го сакам дождот и .(точка) :bip:
 

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Обожавам дожд! Цел свет да ми е срушен, ако заврне, одма се расположувам ... особено да патувам на такво време (како вчера) леле па попрекрасно нешто нема! Штета што сега поретко ќе го има дека се ближи лето, ама ако ... последниве лета изненадуваат со дождови ... мх, мх, мх прекрасно!
 

Kajgana Shop

На врв Bottom