...On a rainy day...

Wuppy

۞HyperBaby۞
Член од
22 мај 2006
Мислења
467
Поени од реакции
1
Коа врне седам дома и ко ненормална се досадувам али сеа иам шо да праам или праам страни или сум на форумов:)

elen4e_bonjovi

Dark Angel
Член од
10 мај 2006
Мислења
240
Поени од реакции
0
Koga vrne uzivam...Ili spijam ili gleam film a i eden den ako ne izlezes golema rabota..Dozdlivite denovi te teraat da razmisluvas,koa nemas so da pravis, neli?

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
коа врне мислам денот дека ми е промашен ама комплетно

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
Колку и да не сакам дождот влијае премногу негативно на мене...не можам да се движам нормално како прво морам да пазам да не се напраам лом т.е да не го погодам најголемиот вир...после никој не е расположен за ништо зашто врне..автоматски фаќа масовна депресија и нема што да се прави освен да се спие или да се гледа тв нешто така...досадно...RAIN SUX!!!

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Ако немам обврски не му ја мислам ич. Си ја рецитирам:
„Ооо кревету,
ти прекрасна справо
те поздравувам
ЗДРАВО, ЗДРАВО!”:pos:
...и нормално, легињам да спијам!

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
Хммм кога врне епа вака кога врне сум цел ден на ком или спијам со отворен прозорец да го слушам дождот како паѓа тоа ми нешто нај убаво кога спијам

Xokaido

WaRrIoR_FoR_Life
Член од
5 април 2006
Мислења
131
Поени од реакции
1
koga vrne dozd..ja sakam da izlezam na terasa da ja zemam gitarata i so drustvoto da svireme i peeeme....:)

D

DJ_DEXTER

Гостин
Како кога , ако планирам да излегувам ме нервира, а ако се завртам дома супер е .

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
Obozavam koga vrne i koga kisnam nadvor na dozdot ali onaka meracki jako da vrne... nesto sto najveke sakam da se baknuvam so deckoto dodeka vrene...toa mi e najgolema neispolneta zelba :)

Stefanos_M

Moscow_Boy
Член од
23 април 2006
Мислења
563
Поени од реакции
0
Кога врне сакам да читам. И не ми смета, само да не врне долго...

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
ако сум надвор дури врнит...пцујам и колнам се живо...а ако сум домичка...си нанкам...

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Neeeee....ic ne mi smeta...mn mi e ubavo taka koa vrne i ladno e nadvor a ja so kebence i pred kom i si uzivam...ili nadvor koa se setam po dozd takva cela mokra:kajg: :pipi:

С

Сатори

Гостин
~ThE_VaMpIrE~ напиша:
Obozavam koga vrne i koga kisnam nadvor na dozdot ali onaka meracki jako da vrne... nesto sto najveke sakam da se baknuvam so deckoto dodeka vrene...toa mi e najgolema neispolneta zelba :)
Ми се има случено и да ти кажам мораш да пробаш , многу е јако.:wub:

NaTaLi

BabaSera pod Ste4aj
Член од
22 април 2006
Мислења
1.061
Поени од реакции
17
Koga e ladno nadvor, na pr. koa e esenski ili proleten dozd, togas si sedam dom4e, pred komp i i se zablagodaruvam na sudbinata, sto si imam toplo dom4e i ne me vrne :)
A koga e leten dozd, kao denovive, iska4am sama ili so drustvo, i tr4am, skokam, peam, slapkam u vir4inja :) , se zdivuvam i se ponasam nedorasnato:)
A i najubavo e da se pla4e na dozd poso nikoj ne moze da te primeti... :)

*Smurfette*

He smurfs me, he smurfs me not
Член од
10 јуни 2006
Мислења
538
Поени од реакции
38
едноставно го обожавам летниот дожд

Kajgana Shop

На врв Bottom