...On a rainy day...

• Креатор на темата Креатор на темата Slatka_Mala
  • Време на започнување Време на започнување
Пуштам Jean Michel Jarre дискографија посебно со почетна Another World и кревам ролетната и бројам капки :)

Обожавам дожд!
Тишина, се слушаат само капките кои удираат по рамките на прозорите. Моментот дополнително го зачинува и тивка, мирна грмотевица во далечината... Ммм :pipi:
Пушташ добра музика која би одговарала на моментот, застануваш на прозорот и уживаш....
:)

Воопшто не ми сметат никакво невреме ... баш во спротивно го сакам дождот. Обично ко ќе врнит добивам инспирација да напишам нешто:smir: А исто така и обожавам да шетам ко ќе врнит. На пример ко почна големо невреме со грмежи и се то пред некоја вечер јас бев со друштвото на ноќно капење и баш уживав. :wub:

се чувствувам исполнето и задоволно, се сеќавам апсолутно на сите пријатни мириси и бои, посебно обожавам да патувам со кола некаде многу далеку од дома на такво време... а коа сум дома иам волја да направам она што вообичаено секогаш ме мрзи (:

Гледам низ прозор како врне

On a rainy day по некое правило секогаш се погодува да сум излезена и секогаш се враќам накисната. Али не ми смета дождот, уживам у него.

Седам дома и се досадувам, како сега. Мразам кога врне.

On a rainy day треба да играм фудбал..како само ќе се довлечкам до салата? Чадор (на прилепски такозвани шатор) anyone?

Воглавно си го сакам дождот, особено кога сум дома и без обврски. Тогаш најчесто сум пред PC, пред ТВ или пак најомиленото - си спијам.

дождот е прекрасен. што се прави на дождовен ден?
се чилува.
обожавам дождовни денови.

Еве моментално узивам со фортуна радио и несвесно изедов цела тегла слатко :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom