...On a rainy day...

• Креатор на темата Креатор на темата Slatka_Mala
  • Време на започнување Време на започнување
Можам да кажам дека дождов ми годи, да си врне полека, јас си пијам кафенце цигара, музика во позадина, сите се претежно по дома закачени на интернет, а и да не врне пак ке нема шо да се прави, таква е есента посебно овој период:toe:

Мразам дожд.
Го сакам само кога морам да се одморам од све и не сакам никој да ме бара. :)

Он а реини деј претежно спијам...
Сеааа имам други обврски :S

Има ли нешто посовршено од тоа надвор да врне, а ти да се пикнеш под ќебе и да спиеш:)

Обожавам дожд,обожавам дождливи денови..не ми се искача од дома кога врне,исто денеска цел ден дома го преседав,а и на спиење ме тера..Се мрднав!

On a rainy day.. де пред РС де пред ТВ ..или спијамм зашо тогаш најубаво се спиее:icon_bigg:icon_bigg - самото време ме тера на спиење..
И обично кога врнее.. е тогаш се моите Lazy Days :kesa:

Страшно ме нервира времиштево, ми се пие кафе во некоја опуштена атмосфера или ми се чита релаксирачка литература.

Кога врне сакам да си се качам и кола и да си се возам онака полека......ама не по гужви :) а и не ми пречи кога врне и да ме наврне не ми пречи,ама кога сите клупи се мокри и нема каде да се седне...е тоа нервира :)

Дождот го доживувам како реална природна појава - не ми влијае на расположението, знам дека ќе престане

1. Кога одам на работа/ излегувам

Единствено на што внимавам кога врне е да имам солидни обувки, чадор и соодветно да го испланирам времето поради сообраќајниот метеж и секако да возам повнимателно

2. Кога сум дома

Уживам во топло чајче, ТВ, книга

Најмногу сакам кога врне дожд ама апсолутни ич не ми пречи си облекувам пантолоните и јакнулето си ги ставам моите обувки кои си ги викам Беар Грилс и си фурам надвор :D или пак си седам на тераса и си гледам во тоа планините и умот негде ми е заминат тогаш незнам ни самиот јас каде :je:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom