...On a rainy day...

?

..........

Гостин
Можам да кажам дека дождов ми годи, да си врне полека, јас си пијам кафенце цигара, музика во позадина, сите се претежно по дома закачени на интернет, а и да не врне пак ке нема шо да се прави, таква е есента посебно овој период:toe:

F

FuckYouAll

Гостин
Мразам дожд.
Го сакам само кога морам да се одморам од све и не сакам никој да ме бара. :)

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Он а реини деј претежно спијам...
Сеааа имам други обврски :S

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Има ли нешто посовршено од тоа надвор да врне, а ти да се пикнеш под ќебе и да спиеш:)

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Обожавам дожд,обожавам дождливи денови..не ми се искача од дома кога врне,исто денеска цел ден дома го преседав,а и на спиење ме тера..Се мрднав!

Tired..

of fаke fаces
Член од
16 октомври 2010
Мислења
150
Поени од реакции
19
On a rainy day.. де пред РС де пред ТВ ..или спијамм зашо тогаш најубаво се спиее:icon_bigg:icon_bigg - самото време ме тера на спиење..
И обично кога врнее.. е тогаш се моите Lazy Days :kesa:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Страшно ме нервира времиштево, ми се пие кафе во некоја опуштена атмосфера или ми се чита релаксирачка литература.

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.899
Поени од реакции
717
Кога врне сакам да си се качам и кола и да си се возам онака полека......ама не по гужви :) а и не ми пречи кога врне и да ме наврне не ми пречи,ама кога сите клупи се мокри и нема каде да се седне...е тоа нервира :)

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Дождот го доживувам како реална природна појава - не ми влијае на расположението, знам дека ќе престане

1. Кога одам на работа/ излегувам

Единствено на што внимавам кога врне е да имам солидни обувки, чадор и соодветно да го испланирам времето поради сообраќајниот метеж и секако да возам повнимателно

2. Кога сум дома

Уживам во топло чајче, ТВ, книга

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Најмногу сакам кога врне дожд ама апсолутни ич не ми пречи си облекувам пантолоните и јакнулето си ги ставам моите обувки кои си ги викам Беар Грилс и си фурам надвор :D или пак си седам на тераса и си гледам во тоа планините и умот негде ми е заминат тогаш незнам ни самиот јас каде :je:.

Kajgana Shop

На врв Bottom