...On a rainy day...

• Креатор на темата Креатор на темата Slatka_Mala
  • Време на започнување Време на започнување
Зима - Дома
Лето - НАДВОР!

Спијам... Обожавам да спијам додека врне :)

Само спиење, посебно ако грми полесни се заспива.:pos:

Just open a window, sit under it, light a cigarette and just listen the drops of rain splashing on the street.. and put some good trip-hop on and let it drive through the night.. :smir:

Ако има нешто што повеќе обожавам од водење љубов ,тоа е водење љубов додека врне . Капките дожд на огромните прозори ,ми даваат чувство на посебност, а особено ако е есен , имам чувство како да удира скинат ѓердан бисери и ми ги заслепува сетилата. Го сакам дождот најмногу и секогаш посебно се чувствувам на врнежливи денови , некако има магија во тоа повторливо разбивање на намерната тишина , на стресувањето на грмотевиците , на навидум спојувањето на небото и земјата.Да можам ќе се преселам во Лондон или Калцруе , ќе си пијам чајче на некое убаво местенце со дрвца и ќе уживам во долгите прошетки без чадор.

Малце ми се спие вака, па уште најде и да врне сега. Ах, што би се свиткала во креветот сега со перница во прегратка...

... A rainy days..we go swimin' out....a rainy days swiming in the sound....

Aбе и дожд и се нека иде у пм....абе каде денес најде да заврне леееееееееееееееееееееј.Баш деновиве ми требаше суво да биде а ко за инат да заврна:nerv::nerv::nerv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom