...On a rainy day...

Н

'Никола'

Гостин
Вечерва некако посебно добро се чувствувам, сигурно поради дождов. Ме релаксира некако, ме смирува внатрешно. Па сето тоа во комбинација со Дип Парпл, милина.
Само нека не грми, оти сам сум дома, цимерите не ми се тука, страшно е.:pos::pos:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
...On a rainy day...like today...
Осекам дека ќе спијам многуууу.
Пред саат време станав, и сега пак ми се спие ми се плаче.
Ќе дремнам додека да почне Родик у 4.
Поздрав до ебаниов дожд.

Член од
30 август 2009
Мислења
11
Поени од реакции
11
Не го сакав дождот и такво влажно време.
Но денеска се се смени. Дождот едноставно ме смири и уживав да седам надвор на такво време.
Иначе повеќе сакам да спијам на такво време.

Член од
6 јуни 2010
Мислења
28
Поени од реакции
0
На вакво време преостанува само да се ужива во мојата празна соба со добра музика благодарение на боб марли и ништо повеке....едноставно уживам

Член од
16 мај 2010
Мислења
115
Поени од реакции
6
Обожавам дождливи денови со грмежи и се` тоа....
Ако нема многу грмежи седам на тераса, а доколку има или читам некоја книга или спијам....

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Не го сакам дождот кога морам да искочам.. кога морам да идам на работа.. кога морам да идам до продавница..
Ама па го сакам кога лежам дома и кога гледам ТВ и кога сум мрза - мрцина и го слушам како ми потчукнува на прозор. :)

H

HITCH

Гостин
Ко накисната мачка сум сега :pos: ептен не фати дождот, се надевам дека нема да настинам

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Он а рејни деј. Како денеска.
Што правам?!? Се опушатам, јадам благо без контрола и читам добра книга.

С

сашенко

Гостин
Он а рејни деј увек сум надвор по некоја случајност хаха и секогаш жива вода се правам.И денес не го пропуштив дождот ме фати на плоштад ама поминав полесно...хехе..

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
.. спијам!!!
Премногу спијам :)

L-A-V

who cares? =)
Член од
2 декември 2008
Мислења
477
Поени од реакции
57
киснам на компјутер или поретко спијам :pipi: инаку мразам дождливо време. лом мора да се направам ( еве и сега сум таков ), пак посебно кога треба да одам некаде ( на школо, в продавница, на роденден ) најмногу мразам, а вака дома да си седам ај може да помине некако

Член од
8 јануари 2010
Мислења
134
Поени од реакции
1
Дремам на компјутер,играм кантер,гледам СП и така ми проаѓа денот за жал.
Мразам дождливо време али обожавам да спијам кога грми :)

К

Кики.

Гостин
мразам дожд особено како денес кога бев накисната како глувче :( Кога сум дома обожавам да го слушам од отворен прозор како паѓа и тогаш може да спијам, пијам чајче, читам некоја добра книга или зборам на телефон :)

Kajgana Shop

На врв Bottom