...On a rainy day...

Marinka

~petit etoile dans mon coeur~
Член од
7 март 2007
Мислења
590
Поени од реакции
2
Денов е створен за спиење, гушкање и тркалање во кревет со саканото.:back:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Некогаш не го сакам многу,но некогаш обожавам дожд.Има моменти кога сакам да се шетам додека врне,сакам дожд.Башка што многу е убаво и пријатно откога ќе падне дожд и ивоздухот некако убаво мириса.Се разбира зборам за обичен дожд,не за дожд што кога врне мислиш кофи истураат од небо.
Иако е многу подосадно кога врне,сепак го сакам дождот.
Покрај ова + голема желба ми е да се бакнувам на дожд.Никогаш не ми се остварила оваа желба,али добро можеби во иднина ќе ми се оствари.

Darkwind

I need to work I'm always spending
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.038
Поени од реакции
1
кога врне најчесто учам или спијам
сакам да шетам по дожд или точак да возам ама во последно време само учам :(

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
...on a rainy day...a wanna spend the time with my love on the rain:pipi:

ludAAAAAA

блесава џукела
Член од
26 септември 2007
Мислења
84
Поени од реакции
0
on a rainy day se sto sakam e da spijam.inace da mnogu sakam da se baknuvam na dozdot ama nikogas ne mi se ostvarilo mozebi vo idnina a mozebi i ne.heh

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
имам напишано и во предходниот пост дека се што посакувам на таков ден е еден бакнеж....тоа ми е најголема желба...
иначе на таков ден обично надвор шетам со слушалици на ушите и добра музика...обожавам да киснам на дождот!
или дома на топло со некој добро филмче или убави муабети на мсн...

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
e znaci koga vrne dozd cel den mi e smrt!! isto ko ubistvo! neraspolozena sum, pagjam vo depresii, se nerviram....abe prava psiha sum togas, koj saka togas moze bardovci da me pobara..:) ima zainteresirani? hehe:) :)

cinderella_

In love with you...
Член од
27 јануари 2007
Мислења
852
Поени од реакции
5
si slusam muzika i si razmisluvam...mn sum nekako tinja raspolozena koa vrne.... a za da se raspolozam koa mi e taka koa vrne sakam da izlezam i da igram na dozdot:pipi:

Член од
27 февруари 2007
Мислења
195
Поени од реакции
3
од една страна е убо да врни оти најзабавно е прошетка на дожд посебно со тој шо си го сакаш и мн романтики пагат:wink: а од друга страна не е оти те прај понекогаш мн мрзливо да се осекаш...:wink:

LoveAshlee

I dont have a plan..thats the point
Член од
27 мај 2007
Мислења
475
Поени од реакции
2
Кога врне најубаво е да се спие , најлесен е сонот . А инаку вака МРЗАМ да врне преку викенд , тогаш мислам ќе цркнам :nerv::nerv:

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Стонирање на тараса,со цигар...не правиш ништо,само онака си ги гледаш капките како пагаат полека,полека...и после,супер расположен,одиш да си легнеш и ги сонуваш најпарадоксалните и најубавите сонови во животот,кои ке ти дадат позитивна енергија за неколку дена...

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Кога врне ми е посебен ден. Или сум расположена и најсреќна на свет, или денот си го поминувам во депресија и плачење.

Ако ми е погодено, одам надвор. Ми нема поубаво чувство, дефинитивно. Со оглед на тоа дека ниту еден од луѓето што ги познавам не сака дожд, не па да излезе со мене додека врне... Сама. Накиснувам, настинувам... Ама убаво ми е. :pipi:
Може и со точак. А да, и сакам да седам во кола додека врне. Уште поубаво ако е навечер. :pipi:

Ако не можам да излезам, тогаш ги затворам сите можни прозори освен еден на кој си седам и бројам капки, или читам некоја срцедрапателна книга, или гледам/слушам тажен филм/музика, а ако сум доволно нерасположена и не сум способна за асален муабет си го поминувам денот во кревет.
Друштво е добредојдено и во двата случаи. Ама никогаш го нема.:skoka:

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
па зависи некогаш го сакам( кога врне навечер пред да си легнам, или кога учам,), ама некогаш го мразам највеќе на свет(како кога сакам да излезам навечер)

кога врне надвор, јас обично сум дома, дали пред компјутер, или гледам телевизија, читам нешто итн.

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
ме мава на депресија дождов во последно време :eh:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
...седам дома со затнат нос и изрендано грло...добро,да не претерувам,грлото и не толку,ама после тоа што накиснав-и тоа ќе биде.:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom