- Член од
- 20 октомври 2011
- Мислења
- 59
- Поени од реакции
- 18
толкување на сонотСакам да прочитам некојa книга од Фројд. Некој предлог ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
толкување на сонотСакам да прочитам некојa книга од Фројд. Некој предлог ?
Од Николо Аманити се имам прочитано, Како што сака Господ ми е омилена.
Порано Роберт Ладлам многу го читав, ама како што повеќе го читав делата почнаа да наликуваат едно на друго. Тука исто ја ставам и Агата Кристи од која се заситив.
Од Сидни Шелдон имам скоро се прочитано, ниту една книга не ме разочарала.
Даниела Стил ми е исто добра, само има некои книги кои и се навистина глупави и не вредат за потрошеното време(како 5 дена во Париз), но има и добри книги.(како Злоба и Накит)
Од нашиве Горјан Петревски ми е останат од детството, сум пораснала со неговите книги, а од Сашо Тасевски ни една книга нема утка, омилена ми е Шмизла.
И од класиците Драјзер со неговата Американска трагедија ќе ми остане засекогаш во сеќавање.
И други, ама ај да не го тупам.
Од Николо Аманити се имам прочитано, Како што сака Господ ми е омилена.
Порано Роберт Ладлам многу го читав, ама како што повеќе го читав делата почнаа да наликуваат едно на друго. Тука исто ја ставам и Агата Кристи од која се заситив.
Од Сидни Шелдон имам скоро се прочитано, ниту една книга не ме разочарала.
Даниела Стил ми е исто добра, само има некои книги кои и се навистина глупави и не вредат за потрошеното време(како 5 дена во Париз), но има и добри книги.(како Злоба и Накит)
Од нашиве Горјан Петревски ми е останат од детството, сум пораснала со неговите книги, а од Сашо Тасевски ни една книга нема утка, омилена ми е Шмизла.
И од класиците Драјзер со неговата Американска трагедија ќе ми остане засекогаш во сеќавање.
И други, ама ај да не го тупам.
Шо бе и многу други ?! Тие се луѓето.Зафон,Достоевски и многу други.