Oldtimers

• Креатор на темата Креатор на темата Alek_Sk
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека станува збор за седан :)
Напишал погоре 4 фара, 2 врати купе... така да ако е точно тоа што го напишал купе со 2 врати е она погоре.

Освен ако мислеше на обичната верзија со 2 врати, мада таа не е купе...

Чекајте бе луѓе , ме збунивте:uvo:
Еве ја колата ->
Јас колку што знам овие со одделен гепек, а со 2 врати се водат под Saloon, ама пошто ми ја претставија како АУДИ 80 купе ко ја купував така ја пишав :toe:

i6fneq.jpg

Не ми кажувајте, знам дека има уште мнооооогу работа.....:wink:

Чекајте бе луѓе , ме збунивте:uvo:
Еве ја колата ->
Јас колку што знам овие со одделен гепек, а со 2 врати се водат под Saloon, ама пошто ми ја претставија како АУДИ 80 купе ко ја купував така ја пишав :toe:

Не ми кажувајте, знам дека има уште мнооооогу работа.....:wink:
Има надеж :) солидно е возилото. Само немој да му туриш мотор од Гољф кец или двојка...

Мене ми брка работа за градска вожња, ама мислам дека 55кс не е доволно за оваа тежина.
А и поубо каква било кола лично моја, отколку опелот да го делам со татко ми

Мене ми брка работа за градска вожња, ама мислам дека 55кс не е доволно за оваа тежина.
Ако не ти е доволно... имаш мотор од голф 2 ГТИ со 120 кс. Пасува во аудито оригинал, само си го оставаш менувачот.
golf-engine-conversion.jpg

Па веќе кога менуваш цел мотор, оди на најдобрата варијанта. Добро ти кажува Џиш. Голф 16V е 132 КС :)

Motorot e kako nov i mi e grev da go smenam. + toa i neznam dali drugiot e zdrav sto ke go zemam. Ama ako vejke ako smenuvam sekako ke odam na najdobrata varijanta (16V 132ks) :)

Нешто од колегата Црнко најверојатно
на тетин му е (ако не се лажам), едно време го продаваше за 40.000 евра

п.с. Звукот од под хауба... мераци

Da ne saka nekoj da go kupi audiot? cenata okolu 30 000 denari bez cenkanje, mozi malku gore-dolu nekoi 2-3000 max 5000 da se dogovorime kolku za farba:wink:

Ako ima zainteresirani po licna poraka neka pisat

На 7ми ноември (сабота) во Неготино ќе се одржи олдтајмер изложба. Возилата ќе може да се погледнат после 10 часот, а ако има некој заинтересирано (сериозно) пожелно е да биде во центарот на градот пред 9 часот наутро. Изложбата е замислена да биде меѓународна, дури е најавено присуство на возила од Бугарија и Грција (ова не е сигурно, но е секако можно).

Јас сум таму, црвена џиш Махиндра :baeh:

Едит:

Колава денес беше во Кавадарци, супер состојба, одлично изгледаше во движење а моторот не се слуша.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom