- Член од
- 11 јули 2009
- Мислења
- 1.415
- Поени од реакции
- 962
Порше 356 во Македонија ???:nesvest:
Вчера бев по отпади...
На еден струмички отпад се продава БМВ Бавариа (Е3 серија) за 500 евра. Со документи се по пропис
Каросериски ми изгледа колку толку читава... внатре фали оригиналната инструмент табла, другото е релативно ОК.
![]()
Ваква?
Овие се од 150+КС нагоре бе. ЅВЕР МАШИНА!
Баш таква само тегет.
Би требало да има 2.5 реден 6-цилиндричен мотор или 2.8 иста таков оригинално. Не ѕирнав што носи внатре, дали е во некоја дизел конверзија, ама колата е сеуште во некоја состојба од која може да се среди, ако ништо друго, барем да се вози. Внатре таблата е оригиналната, ама има ставено инструмент табла од малце подоцнежна серија 5, искомбинирана со обртомер и брзиномер од Лада 2103/2106.
Лајсните му стојат, за бандаши не е проблем...
Колата е претходник на серија 7 инаку, за оние кои не знаат.
Грев е да стане материјал за огради...
Мерак ми се направи денес, кога ја видов Баваријата на еден паркинг, црна исфарбана, со прекрасни BBS мрежа бандаши.Ама најверојатно ќе биде за ограда... ;(
од 3 до 5 илјади долари + ТРАНСПОРТ^ Која цена идат овие китови
Браво за дечкото и од мене.Мерак ми се направи денес, кога ја видов Баваријата на еден паркинг, црна исфарбана, со прекрасни BBS мрежа бандаши.
Оддалеку ја видов, возев, незнам како е средена, квалитетно или не, но битно е на пат и е спасена!!!!!
Огромно БРАВО за дечкото, но и благодарност што една ретка ѕверка (барем за наши услови) остана на патот и во возна состојба.