Ogame

• Креатор на темата Креатор на темата Insane
  • Време на започнување Време на започнување
Де бе, Saiya Jin, не ме прави сега ко да не знам да читам. Таков пост Дав има оставено (нека пише Дав дали е така или не, зашто е можно да сум халуцинирал) , ама можно е да сум го прочитал на некоја друга страна, а не на оваа последнава , па затоа извини. Иначе јас ти препорачувам да си почнеш од оваа среда, значи за 3 дена, зашто тогаш се отвара нов универзум, 10. Зашто е јубилеен универзумов има некои екстра ствари во него, кои јас лично сметам дека се ептен јаки. Али да не ви кажувам се однапред, еве ви линк, па вие читајте
http://board.ogame.com.hr/thread.php?postid=562396#post562396

Мавате ли во универзум 10 бе ?????
Ја лупам ТОП ми е! :pos:

јас повторно играм на уни 6 :)

стигнав до топ 30, па ми досади, и баталив, ама сега некако пак почнувам да кршам (ама не клечки :))

кој од вас е уште активен таму? или ве испорециклираа и прекинавте?

Нццц ја на седми сум...не напушти тамуууу сердареееее :)

Абе јас играв до пред еден месец во два универзума на .орг и еден на .хр и ми идеше доста добро, ама ми здосади некако, зашто многу време бара и посветеност, а мене некако на боље начин ми се троши слободното време отколку да дремам на огаме

Mac)) напиша:
Нццц ја на седми сум...не напушти тамуууу сердареееее :)

a be mnogu univerzumi mi dojdoa, a eden mesec imav prekinato da igram voopsto :)

ama sea pak pocnuvam da rasturam :)

Ми дојдоа многу малце универзуми!!!
Што да правам?

Ак играт некој во МКДФ во уни 5 нека пишит BountyHunter координати
[1:110:4] барам алијанса со нив јас сум во Т.Н.Ј.Р. идај те кандидирајне е слободно

А да кажеше некој од кај можи да се спушти ( даунлоадира ) играва? Ако воопшто ја има негде на нет да се спушти...гледам сите ја играат па ме заинтересиравте и јас да ја заиграм...незнам дали некој од вас се сеќава на една слична ваква игра што беше за Комодоре 64...Supremacy се викаше играта

ja igrav 5-6 meseci ama pred dve tri nedeli me rusija i neam volja da pocnem novo

hehe ogame :D, pa ja igrav od samiot pocetok na hr, pa se odkazav posle 10 meseci, i posle 2 meseci pak pocnav sea sum 350 mesto sekako uni1 :D, a igram i bitefigght interesna igra so vampiri i vukodlaci, koj saka da ja proba ima link na mojot SIG (potpis)

абе и ја играм огаме и кој игра во уни 12 нека писе.Таму сум под истиот nick Bullseye. и вазно ако има некој од сојузот MKD ili MKD_utd нека писе...

ja sega pocnav na 13 uni inace igrav na mnogu univerzumi.. ajde ako saka nekoj neka pocne neka igra ke mu pomagam vo igrata i neka dojde vo alijansata gF Galaxy Force.. koj saka neka mi se najavi vo igrata pod nik sum so veNco POZDRAf

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom