T
tino097
Гостин
јас почнав уни 13
имав играно едно време во уни 3 добро се држев дур не се вселе во близна ДубиГрозни
имав играно едно време во уни 3 добро се држев дур не се вселе во близна ДубиГрозни
Ако ти треба помош, кажи. Или пак дојди во "BLU" алијансата. =)Smert напиша:Posle 9-10 meseci pak pocnav da igram. Eve veke 5-6 dena igram na Uni 13, a od pred 2-3 dena pocnav i na 12.
Fala na pokanata, ama veke vlegov vo wing-ot na Macedonia United (MKD_UTD) - MKD_W.TonInter напиша:Ако ти треба помош, кажи. Или пак дојди во "BLU" алијансата. =)
Хаха, случајно, во 5:1:x ми се наоѓаат најразвиените планети. Ќе ти помогнам. :smir:Bacillus gagous напиша:Јас само што почнав во уни 13 во петта галаксија 227ми соларен систем сум
Нема потреба од одбрана. Изгради силна флота, развиј ја економијата. Тоа е се` што ти треба.Bacillus gagous напиша:Абе кажи тактика како најбрзо да изградам одбрана
Chejo напиша:Ја играм во уни13. Одбрана не се гради на играва затоа што ќе се најдат 5 будали ќе направат АКС и после ќе се чудиш кај ти отишла одбраната. Нема одбрана која не може да се пробие, а за разлика од флотата, одбраната не можеш да ја тргнеш од планетата кога некој прејак те напаѓа.
Акс е кога двајца или повеќе луѓе те напаѓаат заедно.Bacillus gagous напиша:А АКС е?