Ogame

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36
Де бе, Saiya Jin, не ме прави сега ко да не знам да читам. Таков пост Дав има оставено (нека пише Дав дали е така или не, зашто е можно да сум халуцинирал) , ама можно е да сум го прочитал на некоја друга страна, а не на оваа последнава , па затоа извини. Иначе јас ти препорачувам да си почнеш од оваа среда, значи за 3 дена, зашто тогаш се отвара нов универзум, 10. Зашто е јубилеен универзумов има некои екстра ствари во него, кои јас лично сметам дека се ептен јаки. Али да не ви кажувам се однапред, еве ви линк, па вие читајте
http://board.ogame.com.hr/thread.php?postid=562396#post562396

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
Мавате ли во универзум 10 бе ?????
Ја лупам ТОП ми е! :pos:

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
јас повторно играм на уни 6 :)

стигнав до топ 30, па ми досади, и баталив, ама сега некако пак почнувам да кршам (ама не клечки :))

кој од вас е уште активен таму? или ве испорециклираа и прекинавте?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Нццц ја на седми сум...не напушти тамуууу сердареееее :)

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36
Абе јас играв до пред еден месец во два универзума на .орг и еден на .хр и ми идеше доста добро, ама ми здосади некако, зашто многу време бара и посветеност, а мене некако на боље начин ми се троши слободното време отколку да дремам на огаме

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
Mac)) напиша:
Нццц ја на седми сум...не напушти тамуууу сердареееее :)

a be mnogu univerzumi mi dojdoa, a eden mesec imav prekinato da igram voopsto :)

ama sea pak pocnuvam da rasturam :)

Член од
25 јануари 2007
Мислења
93
Поени од реакции
0
Ми дојдоа многу малце универзуми!!!
Што да правам?

BountyHunter

нинџа и пол
Член од
29 јануари 2007
Мислења
202
Поени од реакции
10
Ак играт некој во МКДФ во уни 5 нека пишит BountyHunter координати
[1:110:4] барам алијанса со нив јас сум во Т.Н.Ј.Р. идај те кандидирајне е слободно

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.749
Поени од реакции
1.010
А да кажеше некој од кај можи да се спушти ( даунлоадира ) играва? Ако воопшто ја има негде на нет да се спушти...гледам сите ја играат па ме заинтересиравте и јас да ја заиграм...незнам дали некој од вас се сеќава на една слична ваква игра што беше за Комодоре 64...Supremacy се викаше играта

runBABYrun

Секој ден НЕ е Велигден
Член од
1 февруари 2007
Мислења
724
Поени од реакции
0
ja igrav 5-6 meseci ama pred dve tri nedeli me rusija i neam volja da pocnem novo

Член од
5 февруари 2007
Мислења
7
Поени од реакции
1
hehe ogame :D, pa ja igrav od samiot pocetok na hr, pa se odkazav posle 10 meseci, i posle 2 meseci pak pocnav sea sum 350 mesto sekako uni1 :D, a igram i bitefigght interesna igra so vampiri i vukodlaci, koj saka da ja proba ima link na mojot SIG (potpis)

Член од
6 февруари 2007
Мислења
2
Поени од реакции
0
абе и ја играм огаме и кој игра во уни 12 нека писе.Таму сум под истиот nick Bullseye. и вазно ако има некој од сојузот MKD ili MKD_utd нека писе...

Вено

Кишобран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
144
Поени од реакции
1
ja sega pocnav na 13 uni inace igrav na mnogu univerzumi.. ajde ako saka nekoj neka pocne neka igra ke mu pomagam vo igrata i neka dojde vo alijansata gF Galaxy Force.. koj saka neka mi se najavi vo igrata pod nik sum so veNco POZDRAf

Kajgana Shop

На врв Bottom