Од кого имате дрес ?

• Креатор на темата Креатор на темата _The Great_
  • Време на започнување Време на започнување
Од Henry (Арсенал) се разбира..Ама бидејќи сум женско ми е голем малку дресот ама нема врска..Си го обожавам..

Сите овие, плус еден постар од Р. Ирска и уште еден од Р. Ирска од Италија 1990 е на пат наваму :P

616f2ca4.jpg

jerseylaziohome2007zq2.jpg

8514ct3.jpg

dublinjerseyla2.jpg

Iam cetiri dresa od Liverpool.Od Owen,Fowler,Gerrard i Torres.Iam i od Lazio od Mihajlovic.

Бекам (Манчестер)
Бекам (Англија)
Фиго (Реал)
овие три, ми биле поклон, не дека сум ги сакал!
иначе, имам еден од Репрезентација 2 за мал фудбал без бројки и тимови, и најновиот, ми стигна пред 4-5 дена, од Манчестер без број и име!

Имам дрес од Македонската репрезентација без име. Го носам на Градски секогаш кога игра Македонија. Други немам бидејќи нема каде да купам оригинали, а и немам каде да ги носам. Кога би отишла во некој од европскиве градови, пред да одам да гледам натпревар во живо, обавезно би си купила оригинален дрес (од тимот за кој навивам се разбира :)).

bravo bravo me raduva ova razmisluvanje...

Suker(Hrvatska),Salihamidzic(B.Munchen), Emre (Inter),H.Sukur(Galatasaray),Adriano (inter .. ama mi izgori:(

имам два дреса од Виери (Од Интер и Милан), имам и од Бекам,Дел Пјеро,Шевченко,Савиола,Роналдо,Роберто Карлос,Овен и други...

А Неиспечатени имам од Милан и Јувентус... Мафијо иам цел плакар дресови ама тука ги кажав ониа најмногу шо ги носам :drk:

Страсен колекционер сум, на дресови...
Имам 4 од Милан
имам 2 од Барселона
3 од македонска репрезентација
Рапид Виена
Ајакс
Франција
Холандија
2 од Италија
Данска, Реал Мадрид, и уште многу други само мајка ми ги даде едно десетина во дом:( ке ја убиев:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom