Од кого имате дрес ?

• Креатор на темата Креатор на темата _The Great_
  • Време на започнување Време на започнување
За неоригинални имам повеќе, но тие воопшто не ги ни вадам, а камо ли да ги носам.. а оригинални имам од Баерн без име број, од Македонија исто без име број и имав од Ливерпул што го изгубив, или ми го украдоа и тоа у Градиште.. сеа планирам да си купам нов од Ливерпул од оваа сезона.

Имам оригинален дрес од најдобриот клуб на светот - MANCHESTER UNITED, без име и број. :je:

Имам два дреса оргинал од Јуве... Имав еден од Баерн... Од Манчестер(но го запалив):je:... Имам и некој други али не знам од кој се... :helou:

Имам голема колекција на дресови, ќе набројам неколку (можно е и да испуштам некој :) )

Манчестер Јунајтед - Роналдо
Mанчестер Јунајтед - Празен
Интер - Роналдо
Интер - Батистута
Реал Мадрид - Дејвид Бекам
Барселона - Празен
Барселона - Тиери Анри
Валенсија - Празен
Бразил - Празен

*- од овие наброените, само на Јунајтед беа по моја желба, другите ми се поклон :)

имам уште...ако ги најдам ќе едитирам и ќе ги додадам (мали ми се, затоа не знам каде се) :)

За неоригинални имам повеќе, но тие воопшто не ги ни вадам, а камо ли да ги носам.. а оригинални имам од Баерн без име број, од Македонија исто без име број и имав од Ливерпул што го изгубив, или ми го украдоа и тоа у Градиште.. сеа планирам да си купам нов од Ливерпул од оваа сезона.

на Градиште летово пешкир ми украдоа, пешкир бе :pos2: до кај дојде народов

иначе од тие шо ги поставив на претходната страна оригинали ми се Матераци (69 евра го купив од Венеција), од Болтон (ми го пратија навивачи шо ги запознав коа играа со Работнички) и од Англија (ми го поклонија)

Имам еден од роналдо од бразил...ама од напред има негова слика, знаете коа имаше триаголниче на шишките а другото се беше келав и има на главата како да го посрало врапче:pos2:

od pobeda od oliveira od del piero od juve i 3 od partizan kralj,sasa ilic,kezman

Хех... неоригинални имам многу од Зидан,Бекам Роналдо Батистута Мендиета итн... а оригинален од играч ми е даден.. од Баерн Леверкузен имав ама сега мал ми е веќе :):):).

Имам оригинален дрес на Баерн директно од Олимпискиот стадион во Минхен.
И од РК.Кил и Магдебург исто од штабовите

и еден куп дресови од клубови кај со сум играл ракомет,на времето кога бев млад :baeh:

Оригинал од Руни од Јунајтед.
Другите ми се стари.:smir:

Само два оргинала..Барселона и Валенција..во понеделник најверојатно и најновиот на мојот омилен клуб..Интер

Имам два од тоти од рома еден сезона 2003-2004 а еден 2006 - 2007...
Имам и два од Македонија...без имиња...
И планирам да купим од вучиниќ само тешко да најдем...треба да купим без име и после да си стаем..
Додека бев на одмор во Германија си купив и уште еден од Шалке од сезонава, оригинал, без име...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom