Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Чекајте малце другари а зошто би ме даночеле ако јас изгубам 500 евра и после 10 обида се решавам да ставам пак 50 евра и со нив ќарам 150 и решам да ги повлечам, јас на крај пак сум 350 евра минус и не гледам причина тие 150 да ми ги даночат. Ама државата е такво срање што во нештата не треба да бараме логика.
Нека се уплаќа и исплаќа со лична и тоа е тоа. Ако си во ќар на крај на година плати си 10 посто данок на ќарот, ако си зијан тогаш на здравје. Многу поедноставно е ова, али јбг треба некој да се богати на грб на народот.

И за онлајн обложувањето, си ги има црно на бело сите депозити и повлечени пари, ако си у плус тогаш плати данок, ако не тогаш на здравје бричење.

Чекајте малце другари а зошто би ме даночеле ако јас изгубам 500 евра и после 10 обида се решавам да ставам пак 50 евра и со нив ќарам 150 и решам да ги повлечам, јас на крај пак сум 350 евра минус и не гледам причина тие 150 да ми ги даночат. Ама државата е такво срање што во нештата не треба да бараме логика.
А во локална кладилница ко ќе добиеш ќе те прашат дали си ќар со добивката, па да те даночат, или?

da predlozite nekoja dobra betting grupa/forum za tipovi,analizi,zboram za ovie sho se so subscription,moze i nekoja free sekako kaj so moze da se crpat informacii.Pozdrav

da predlozite nekoja dobra betting grupa/forum za tipovi,analizi,zboram za ovie sho se so subscription,moze i nekoja free sekako kaj so moze da se crpat informacii.Pozdrav
Minatava god najkvalitetni analizi i seriozni tipsteri naojgav na reddit vo ovaj podforum
sekojdnevno se otvarat tema Pick of the Day i dosta drugi, vidi si razgledaj.

Na Betrush i Betshoot imase dosta kvalitenti tipsteri samo trebit da najs koj da gi sledis, isto i na Blogabet se najdvea dosta sega nez kako e neka ti kazit @Boce1234 ako imat uste...
Balkankive strani kako t1x2,Tipodrom itn se smesni spored mene.

Последно уредено:
А во локална кладилница ко ќе добиеш ќе те прашат дали си ќар со добивката, па да те даночат, или?
Нормално дека не прашуваат затоа и не влагам. Нашиве кладилници се мала беба за гигантиве и многу ти е нелогично реплицирањево

Eве пример денес маратон ме почастија, ги прашав на чатот од кај овие пари, ми рекоа има измени, секој петок ќе има поврат 10% од изгубените пари во текот на неделата што си ги губел.. Никад нашиве нема така да не почастат..

Eве пример денес маратон ме почастија, ги прашав на чатот од кај овие пари, ми рекоа има измени, секој петок ќе има поврат 10% од изгубените пари во текот на неделата што си ги губел.. Никад нашиве нема така да не почастат..

Абе какво частење алал да им е. И нас така еднаш сакаа да не почастат 2000$ ни заглавија.

Ima nekoj akaunt na mozzartbet mk pri verifikacija na akaunt vo poleto na broj na bankarska smetka go vnesuva brojot od negovata karticka ili brojot od uplatnicata so e na mozzart ova so uplatnici e naj glupoto nesto so postoj

Ima nekoj akaunt na mozzartbet mk pri verifikacija na akaunt vo poleto na broj na bankarska smetka go vnesuva brojot od negovata karticka ili brojot od uplatnicata so e na mozzart ova so uplatnici e naj glupoto nesto so postoj
Јас ставив трансакциона и функционира

Ќе го направат, им треба време и договор со Виза. Не очекуваа со коронава дека ќе им дозволат.

@the_butcher до кај е работава? Една недела и више помина, џабе само извадивме парите..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom