Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ви од мене краток guide ако се одлучите да користите некоја VPN програма (зачувајте го постов ќе ви треба :icon_lol: )

Јас ја користев оваа пред некоја год и гледам сеуште работи, спуштате па имате 30 дена free trial после тоа се плаќа ама се наојѓаат free акаунти на интернет, мојов е сеуште валиден гледам а го најдов пред година и пол негде
Потоа од оваа страна барате proxy сервери од која сакате држава и кога ке ја отворите програмата Proxifer одите Profile-Proxy Servers-Add и во полето Adress ја копирате IP Adresata шо сте ја одбрале од линкот горе и исто во Port го копирате бројот најчесто е со 4-6 цифри, штиклирате SOCKS Version 4 па OK и Yes и тоа е тоа.

Само што тестирав ги отвара сите кладилници користејќи Словенски или Босански сервер, имате и мн други држави за да одберите, гледајте некој со побрза конекција.

@Chiksy^ сакаш да кажеш ако копирам една сртаница од ова профиле прокси сервер и таа си работи нон стоп, ќе ми биде ова бесплатно, нема потреба да плаќам? Еве сега гледам еден прејак албански сервер со прејак спид, аптајм и респонс, е сега ако го вметнам овој албански прокси сервер и ако тој си работи, а истечат тие 30 фри денови, и понатаму ќе ми биде бесплатно?

@Chiksy^ сакаш да кажеш ако копирам една сртаница од ова профиле прокси сервер и таа си работи нон стоп, ќе ми биде ова бесплатно, нема потреба да плаќам? Еве сега гледам еден прејак албански сервер со прејак спид, аптајм и респонс, е сега ако го вметнам овој албански прокси сервер и ако тој си работи, а истечат тие 30 фри денови, и понатаму ќе ми биде бесплатно?
Не ќе прогуглаш и ке најш free registration key се наоѓаа многу лесно...
Или ке си ја купиш за 35 eur :icon_lol:

Не ќе прогуглаш и ке најш free registration key се наоѓаа многу лесно...
Или ке си ја купиш за 35 eur :icon_lol:
Proxifier License Keys for Windows ?

Eве најдов дури 22 ... ако е тоа што мислам...

1. Proxifier Standard Edition
  2. 2JZ4R-82LQD-7E2WK-G4XKC-XVYAG
  3. UUZZD-J3ZTP-HXPY3-UY5ZJ-ZQ3KU
  4. EYZWG-PWC5P-25J2K-ET7RX-BYR54
итн итн.... ова така?

Мислам дека се тие, види имат и по youtube сигурно нешто ке најш, неможам да ги пробам јас пошо веќе сум логиран...

Постоело и полесна опција преку апликација за моб Hide Me VPN и секој месец до 10 ГБ ти било free, сега ми кажа еден познаник од Хрватска кај нив подолго време се блокирани онлајн кладиилници и користел секакви ама ова била наједноставна и free (не префрлал 10 ГБ никогаш) Само стегаш Enable VPN и самото те конектира многу била едноставна, пробајте ја.

Последно уредено:
Не е исто сега дали ќе се кладиш онлајн кај нас или во странство?

Пример да уплатиш 100е на бет365 на 1.80 коеф имаш 180е добивка, минус 10% данок кога ќе ги повлечеш преку скрил у наша банка тоа ти е 162е чисти на крај

Кај нас да речеме дека коефициентот ќе е помал за истиот настан, пример 1.73, имаш 173 минус 15% данок на добивка му доаѓа исто на крај 162е чисти

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Не е исто сега дали ќе се кладиш онлајн кај нас или во странство?

Пример да уплатиш 100е на бет365 на 1.80 коеф имаш 180е добивка, минус 10% данок кога ќе ги повлечеш преку скрил у наша банка тоа ти е 162е чисти на крај

Кај нас да речеме дека коефициентот ќе е помал за истиот настан, пример 1.73, имаш 173 минус 15% данок на добивка му доаѓа исто на крај 162е чисти

Godini nanazad prefrlam direktno od marathon na visa od nlb i nikad danok ne mi stignalo, to est danocno resenie...

Godini nanazad prefrlam direktno od marathon na visa od nlb i nikad danok ne mi stignalo, to est danocno resenie...
Секоја чест на храброста у денешно време да префрлаш директно од кладилница на картичка, веројатно знаеш дека големи се шансите у даден момент да ти стигне или казна или да платиш данок за сите префрлени пари

Najmnogu sto me nervira kaj danokov od 15 posto e sto ne e fer. Personalen danok na berza(momentalno vo Makedonija za domasna berza dobivkata e oslobodena od danok) se plaka dokolku imas dobivka vo tekot od celoto rabotenje vo edna kalendarska godina, ne se plaka na primer na kratkorcnite dobivki sto gi imas vo tekot na godinata. Vo kladilnica gubis 100 evra, fakas 50 evra, i ti plakas danok od 7.5 evra na 50 evra sto si gi dobil. Zosto togas ne ni vrakaat 15 posto koga gubime, pa da bideme na cisto. Idealno scenario e da ima mehanizam kade sto ke uplakas so licna karta, i vo eden centralen sistem ke se evidentiraat site tvoi uplati i isplati vo makedonskite kladilnici i na kraj na godina da se presmeta dali si dobivka ili zaguba od celoto irgranje preku godinata, i dokolku imas kjar od kladilnica neka naplatat danok od 15 posto. Sepak ova nikogas nema da se sluci zatoa ke barame stranski kartcicki, vpn adresi i drugi kombinacii, i drzavata ke zeme 30 posto od parite sto moze da gi zeme, ostatokot ke si ostanat vo sivata ekonomija.

Може да се игра на Максбет кај нас? Јас имам направено налог уште пред коронава ама тогаш не можеше да се прават депозити (fuck logic), демек уште во процедура биле за онлајн кладење бла бла, па да прашам да не знае некој дали пуштиле онлајн кладење кај нас?

Јака математикава.
148 евра чисти му доаѓа, кај израчуна 162

Јака математикава.
148 евра чисти му доаѓа, кај израчуна 162
100е*1.73 = 173
на овие 173 ја одзимаш твојата уплата 173-100=73, 73-15%=62 и потоа си ја додаваш уплатата и добивката ти е 162 вкупно

Може да се игра на Максбет кај нас? Јас имам направено налог уште пред коронава ама тогаш не можеше да се прават депозити (fuck logic), демек уште во процедура биле за онлајн кладење бла бла, па да прашам да не знае некој дали пуштиле онлајн кладење кај нас?
Можи, ама депозит само во уплатно место можиш да напрајш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom