- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.197
Конечно 2win.mk воведе обложување во живо.
And not a single fuck was given that day.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Конечно 2win.mk воведе обложување во живо.
Зар има и таква ствар у кладењето. Проклет да сум, што не кажувате со време вакви работиКонечно 2win.mk воведе обложување во живо.
Kaj nas samo 2win.mkДечки, има ли некој искуство (и дали воопшто постои кај нас поточно од наша кладилница) обложување на нет и во живо?
Видов нешто на БетСити, но не сум сигурен дали иде преку картица како тоа што го прават во Моцарт (али не во Македонија туку во Србија и Босна).
Ако има некој повеќе информации нека ме цитира за да знам дали да чекам сеуште или да отварам на Бет365.
Дечки, има ли некој искуство (и дали воопшто постои кај нас поточно од наша кладилница) обложување на нет и во живо?
Видов нешто на БетСити, но не сум сигурен дали иде преку картица како тоа што го прават во Моцарт (али не во Македонија туку во Србија и Босна).
Ако има некој повеќе информации нека ме цитира за да знам дали да чекам сеуште или да отварам на Бет365.
Koeficientite se super na 2win ama danok 10% i + 5% za isplata na kartica...Направи споредба на 2win со BET365 и ке ти стане јасно дека нема споредба. На бет365 одвреме на време добиваш и бонуси а да не правиме муабет за кои типови на игра ги нуди и коефициентите во споредба со нашава.
taka napisaa pogore pa se cudev...
има некој повлечено сега брзо од 365 преку виза на нлб?не е блокирана бет365 кој те лаже тоа
Ви отвара бет365 ? ме јебе денес нешто....