Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Може на Betcity повлекување пари преку Skrill ако си дополнил преку Visa? дека пишува
"Симнување на средства од сметката е возможно единствено на начин на кој беше дополнета сметката."

Има некој вадено со Visa да ми каже искуство? Гледам "комисија: 6 евра" ова значи 6 евра провизија? Други даноци нешто се плаќа? Тазе сум во онлајн кладењево :D

Да повлечам пари од бет365 директно на картичка виза-нлб, дали би ми правеле некакви проблеми ?
Дали има некој до сега што го казниле за ваков трансфер, бидејќи законски е забрането ?

од bet365 не прават проблеми за повлекување.... каде си прочитал дека тоа е законски забрането?
повлечи ги слободно, а ако се работи за некоја огромна сума и ти е страв прво повлечи мал дел и кога ќе видиш дека нема да имаш проблем повлечи си ги и останатите....

Сакам да напрам withdrawal од betadria, ама ми бараат SWIFT code и IBAN. Јас кога депозирав, ставив од VISA Electron од НЛБ, сега треба да одам пак во НЛБ и да барам да ми отворат трансакциска сметка и со тоа ќе ги добијам овие SWIFT code-от и IBAN, ако добро разбрав? И ако треба вака, за колку време се отвора трансакциска сметка ?

Сакам да напрам withdrawal од betadria, ама ми бараат SWIFT code и IBAN. Јас кога депозирав, ставив од VISA Electron од НЛБ, сега треба да одам пак во НЛБ и да барам да ми отворат трансакциска сметка и со тоа ќе ги добијам овие SWIFT code-от и IBAN, ако добро разбрав? И ако треба вака, за колку време се отвора трансакциска сметка ?
Одма се отвара девизна сметка, проблем е кога ќе ти стигнат парите... Ќе треба да пополниш формулар од каде ти пристигнале а најверојатно ќе стои betadria. Не е дозволено коцкање па приливот може да ти го вратат.

Одма се отвара девизна сметка, проблем е кога ќе ти стигнат парите... Ќе треба да пополниш формулар од каде ти пристигнале а најверојатно ќе стои betadria. Не е дозволено коцкање па приливот може да ти го вратат.

Нема шанси да ти вратат прилив во Титунска Банка. Тоа може да ти се случи со Прокредит на пример, или со Алфа Банка.

Betadria:facepalm: спореди малку коефициенти таа ти е бетер и од нашава 2win а и др игри не се нешто подобри.

Златна BET365 и ич да не му ја мислите. Не се само коефициентите во прашање при избор на кладилница него и многу други фактори. Како што се начин на уплата и исплата на парите, корисничка подршка, добар интерфејс итн итн.

Нема шанси да ти вратат прилив во Титунска Банка. Тоа може да ти се случи со Прокредит на пример, или со Алфа Банка.
Малце фалеше еуростандарт да ми ги врати 3-4 дена натегање... , тутунска цел ден ми го разгледуваа барањето на крај ми одобрија.

Малце фалеше еуростандарт да ми ги врати 3-4 дена натегање... , тутунска цел ден ми го разгледуваа барањето на крај ми одобрија.

Не разбирам какво барање. Парите стигаат на име на банката, тие се јавуваат да одиш во банката да ја потпишеше изјавата за девизен прилив, и ти ги исплаќаат парите. Јас одмана не сум подигал пари преку банкарска дознака, затоа што користам скрил картички, но кога повлекував на овој начин никогаш немав проблем со Тутунска Банка.

Не разбирам какво барање. Парите стигаат на име на банката, тие се јавуваат да одиш во банката да ја потпишеше изјавата за девизен прилив, и ти ги исплаќаат парите. Јас одмана не сум подигал пари преку банкарска дознака, затоа што користам скрил картички, но кога повлекував на овој начин никогаш немав проблем со Тутунска Банка.
Од кога ќе пристигнат парите ти се јавуваат да потпишеш изјава, да дадеш се што имаш документи за тоа, па после ја одобруваат трансакцијата.
Пополнуваш овластување за да ти ги стават парите на располагање.
Ако им се види сумљива трансакцијата можат да ги вратат парите од каде што стигнале.
Ова е во секоја банка повеќе од 2 години е вака, за претходно незнам како било.

Од кога ќе пристигнат парите ти се јавуваат да потпишеш изјава, да дадеш се што имаш документи за тоа, па после ја одобруваат трансакцијата.
Пополнуваш овластување за да ти ги стават парите на располагање.
Ако им се види сумљива трансакцијата можат да ги вратат парите од каде што стигнале.
Ова е во секоја банка повеќе од 2 години е вака, за претходно незнам како било.
Јас исплаќам директно на картичка од Бет 365 и досега сум немал никаков проблем.
Картичка од тутунска банка

Sent from my C2105 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom