- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.197
Можеш преку Neteller се тоа да правиш а исто така можеш да користиш и Entropay
Бонус до 100% од прва уплата BET365
Не вреди бонусот за Македонија веќе една година.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеш преку Neteller се тоа да правиш а исто така можеш да користиш и Entropay
Бонус до 100% од прва уплата BET365
Колку зимаат провизија на бет365 ако се повлечат пари директно на картичка ?
И некој искуство со Нетелер? Имам виза електрон од уни банка иначе.
sega na chat mi vikat od bet365 za prvoto vlecenje na pari ne zemat nisto pa si vikam dali e norrmalno tutunska da zema 18 evra provizija na 60 vikas eto si prasal vo banka nejasno mi e nesto aj i jas utre ke prasam vo NLBНе сум дознал ништо. Истражував малку и одлучив да отворам акаунт на Skrill, само што картичката ми е маестро, треба да одам да побарам Visa Electron. Размислувам директно да вршам депозит од картичка кон bet365 како што и правев до сега, но за withdraw преку Skrill, па на картичка. 5 Евра се јадеше до некаде, но 18.
Еве гледам на скрил имат минимални провизии
https://www.skrill.com/en/personal/fees/mkd/#countrySelect
На картичка или дирекно на сметка од банка ги вадеше ?sega na chat mi vikat od bet365 za prvoto vlecenje na pari ne zemat nisto pa si vikam dali e norrmalno tutunska da zema 18 evra provizija na 60 vikas eto si prasal vo banka nejasno mi e nesto aj i jas utre ke prasam vo NLB
На картичка или дирекно на сметка од банка ги вадеше ?
Нема врска тоа, директно на картичка и јас ги повлеков, секогаш преку картичка на банкомат сум ги вадел. До пред некое време знам зимаше по 5 евра, сега 18.
Успешно уплатив со Халк Банка Виза електрон преку Neteller на Bet356
Успешно уплатив со Халк Банка Виза електрон преку Neteller на Bet356
А бара на Netteler да дефинираш дали ти е за коцкање сметката?
denes mi stigna poraka od banka deka imam pari na smetka pred pola saat proveriv na bankomat nemase pari moze utre ke mozam da gi teglam so karticka ako ne direktno vo banka. Ne znam prv pat vlecam pari od bet 365 ponedelnik ke spodelam ovde so kako okolu ovie provizii ako iam nekoj tocna informacija neka pise jas i Ivan osetivme po djebot pa da znaeme kakov ni e esapotНа картичка или дирекно на сметка од банка ги вадеше ?
denes mi stigna poraka od banka deka imam pari na smetka pred pola saat proveriv na bankomat nemase pari moze utre ke mozam da gi teglam so karticka ako ne direktno vo banka. Ne znam prv pat vlecam pari od bet 365 ponedelnik ke spodelam ovde so kako okolu ovie provizii ako iam nekoj tocna informacija neka pise jas i Ivan osetivme po djebot pa da znaeme kakov ni e esapot
od tutunska za sekoja transakcija na tvojata smetka dali odlevanje ili primanje pari te obavestuvaat po smsКако ти стигна порака а пари немаш на сметка?Или ти се јавија од банка?Јас имам искуство со bwin ама сега читам дека е забрането за кај нас,bettson , sportingbet, tipico- ова на никој не му ја препорачвам.Ама ова пред 2 години од тогаш немам ништо на net играно.