Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Колку зимаат провизија на бет365 ако се повлечат пари директно на картичка ?

И некој искуство со Нетелер? Имам виза електрон од уни банка иначе.

Колку зимаат провизија на бет365 ако се повлечат пари директно на картичка ?

И некој искуство со Нетелер? Имам виза електрон од уни банка иначе.

Не земат.
За ова другото немам искуство.

Не сум дознал ништо. Истражував малку и одлучив да отворам акаунт на Skrill, само што картичката ми е маестро, треба да одам да побарам Visa Electron. Размислувам директно да вршам депозит од картичка кон bet365 како што и правев до сега, но за withdraw преку Skrill, па на картичка. 5 Евра се јадеше до некаде, но 18 :facepalm:.

Еве гледам на скрил имат минимални провизии

https://www.skrill.com/en/personal/fees/mkd/#countrySelect
sega na chat mi vikat od bet365 za prvoto vlecenje na pari ne zemat nisto pa si vikam dali e norrmalno tutunska da zema 18 evra provizija na 60 vikas eto si prasal vo banka nejasno mi e nesto aj i jas utre ke prasam vo NLB

sega na chat mi vikat od bet365 za prvoto vlecenje na pari ne zemat nisto pa si vikam dali e norrmalno tutunska da zema 18 evra provizija na 60 vikas eto si prasal vo banka nejasno mi e nesto aj i jas utre ke prasam vo NLB
На картичка или дирекно на сметка од банка ги вадеше ?

Нема врска тоа, директно на картичка и јас ги повлеков, секогаш преку картичка на банкомат сум ги вадел. До пред некое време знам зимаше по 5 евра, сега 18.

Нема врска тоа, директно на картичка и јас ги повлеков, секогаш преку картичка на банкомат сум ги вадел. До пред некое време знам зимаше по 5 евра, сега 18.

нема врска до пред 6 месеци не земаше провизија за директно повлекување на картичка, ако е нешто ново ова

bet365 - Mozilla Firefox.jpg
Не знам зошто ви зеле провизија најдобро да си прашате на бет365 .. овде нема провизии за вадење на пари .

Еве и нешто плус ...

If you have deposited by debit card, all withdrawals will be processed to the same debit card where your card issuer allows. Simply click Withdraw on the bet365 website.

bet365 apply no charges for using this method. For UK issued cards, the funds may take around 1-2 working days to reach your bank account due to standard clearance procedures; Non UK issued cards may take 3-5 five days.

If you withdraw by debit card without betting the full amount of your deposit, bet365 reserve the right to make a charge to your account to cover all reasonable costs relating to both the deposit and withdrawal. If necessary the value of your requested withdrawal may be reduced accordingly.

Успешно уплатив со Халк Банка Виза електрон преку Neteller на Bet356

denes mi stigna poraka od banka deka imam pari na smetka pred pola saat proveriv na bankomat nemase pari moze utre ke mozam da gi teglam so karticka ako ne direktno vo banka. Ne znam prv pat vlecam pari od bet 365 ponedelnik ke spodelam ovde so kako okolu ovie provizii ako iam nekoj tocna informacija neka pise jas i Ivan osetivme po djebot pa da znaeme kakov ni e esapot

denes mi stigna poraka od banka deka imam pari na smetka pred pola saat proveriv na bankomat nemase pari moze utre ke mozam da gi teglam so karticka ako ne direktno vo banka. Ne znam prv pat vlecam pari od bet 365 ponedelnik ke spodelam ovde so kako okolu ovie provizii ako iam nekoj tocna informacija neka pise jas i Ivan osetivme po djebot pa da znaeme kakov ni e esapot

Како ти стигна порака а пари немаш на сметка?Или ти се јавија од банка?Јас имам искуство со bwin ама сега читам дека е забрането за кај нас,bettson , sportingbet, tipico- ова на никој не му ја препорачвам.Ама ова пред 2 години од тогаш немам ништо на net играно.

Како ти стигна порака а пари немаш на сметка?Или ти се јавија од банка?Јас имам искуство со bwin ама сега читам дека е забрането за кај нас,bettson , sportingbet, tipico- ова на никој не му ја препорачвам.Ама ова пред 2 години од тогаш немам ништо на net играно.
od tutunska za sekoja transakcija na tvojata smetka dali odlevanje ili primanje pari te obavestuvaat po sms

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom