Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
ми требит помош за онлине акаунт кај да напрам.. ама најбрзо ми требит значит :D да нее со мн процедури долги ..

Друже најдобар избор ти BET365 без конкуренција
Еве ти линк и за бонус кој го добиваш по одредено време за лојалност BET365

Штом ке се регистрираш прати им пасош за да те вериикуваат.
Користи од тутунска банка картица. Доколку неможеш директно да подигаш пари тогаш отвори акаунт на Neteller.
Еве ти линк Neteller
И нив им пушташ пасош, правиш верификација на картичката и си фураш

Дечки, вадел некој пари од бет365 преку Тутунска, со тие SWIFT, IBAN бројки, да ми кажи шо како?
jas povleko pari od bet365 preku tutunska znaci edno malo objasnuvanje od prva raka za site sto sakaat da se kockat preku net. bet 365 e najdobra opcija parite mi legnaa za 2 dena na smetka provizija imam zemeno 18 evra od posrednicka banka vo slucahot "dojce bank" verovatno za bilo koja suma ke gi zemaat tie pari .Parite ne mozat da se vadat od bankomat tuku direktno od banka ,a ova za swift iban ke si go pobaras vo bankata ke ti dadat dokument so tie podatoci plus adresata na bankata koja mora da ja navedes pri vlecenje na pari. za pocetok preporacuvam VISA elektron od tutunska pa smetka na bet 365 odma pobarajte da ve verifikuvaat sega e malku olesneto ne barat pasos licna karta tuku ti pustat meil so tvoite podatoci za da gi potvrdis

jas povleko pari od bet365 preku tutunska znaci edno malo objasnuvanje od prva raka za site sto sakaat da se kockat preku net. bet 365 e najdobra opcija parite mi legnaa za 2 dena na smetka provizija imam zemeno 18 evra od posrednicka banka vo slucahot "dojce bank" verovatno za bilo koja suma ke gi zemaat tie pari .Parite ne mozat da se vadat od bankomat tuku direktno od banka ,a ova za swift iban ke si go pobaras vo bankata ke ti dadat dokument so tie podatoci plus adresata na bankata koja mora da ja navedes pri vlecenje na pari. za pocetok preporacuvam VISA elektron od tutunska pa smetka na bet 365 odma pobarajte da ve verifikuvaat sega e malku olesneto ne barat pasos licna karta tuku ti pustat meil so tvoite podatoci za da gi potvrdis

Koj ти го кажа ова?

Незнам како ви зимат по 18 евра провизија кај мене не е така, колку ке повлечам толку стигат.

ti od avtomat li gi vadis jas ne mozev mi rekoa deka treba od kaj niv i taka napraviv

Oд банкомат ги подигам...
--- надополнето: 17 октомври 2013 во 01:27 ---
Уни
имам впечаток дека ич ама ич не се замарат од кај ти се парите..

Не е баш така, мене во Уни не сакаа да ми ги процесираат парите се дур не отидов кај нив да прашам дали има сума на пари која треба да ми биде процесирана на сметка...
И ме прашаа по кој основ стигаат парите, нормално, ги излажав...

Незнам како ви зимат по 18 евра провизија кај мене не е така, колку ке повлечам толку стигат.

Најмногу ми имаат земено до сега 5Е, на 400Е повлечени пари..

Oд банкомат ги подигам...
--- надополнето: 17 октомври 2013 во 01:27 ---

Не е баш така, мене во Уни не сакаа да ми ги процесираат парите се дур не отидов кај нив да прашам дали има сума на пари која треба да ми биде процесирана на сметка...
И ме прашаа по кој основ стигаат парите, нормално, ги излажав...

Најмногу ми имаат земено до сега 5Е, на 400Е повлечени пари..
Секој со различни искуства.. Македонија и се е можно

Затоа најсигурно е да ги затаиш преку Neteller и Moneybookers,мислам посигурна опција е од директно на сметка .

дали е можно со маестро картица да ставам на бет365.. имам и виса електрон ама аку мојт би ставал со маестро. и дали е исто како за со визата... уплати исплати све то

Провизија ви земват само ако правите девизен прилив на девизна сметка во македонска банка, значи преку swift i iban и тогаш ти дават да пополниш изјава за потекло на приливот.За да нема провизија парите треба да се повлекват директно на картичка или пак од кладилницата на moneybookers или nettleter или друга виртуелна сметка,па од таму на картица.... не на девизна сметка.

помош.. вака денеска ја зедов картицата виза електрон и напраев акаунт на бет365 и сега неможем депозит да напраем.. кога ја зедов картицата ми рекоја дека од утре ќе биде активна може тоа да прае проблем ? иначе стаев 20 евра на нае ..

помош.. вака денеска ја зедов картицата виза електрон и напраев акаунт на бет365 и сега неможем депозит да напраем.. кога ја зедов картицата ми рекоја дека од утре ќе биде активна може тоа да прае проблем ? иначе стаев 20 евра на нае ..
Од која банка ти е?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom