Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Да и мене исто ми се деси, а која кладилница има опција преку Moneybookers ама мислам дека неможе треба да кажеш парите дали те се non-gambling или gambling?

Gambling мора да кажеш иначе ништо.

Шо е работата со bet365, некој нови правила или? Кога и да сум повлекувал пари ми земало само 5 евра, сега повлеков 52 очекував да ми стигнат 47, но ми стигнаа 34 :facepalm: Цели 18 евра ми скинаа.

Бет365 нема никакво право да ти зема пари, тоа ти земаат од банка.

h53s.jpg

Тутунска банка вика оти нема провизија.
А од друга страна кај bet365 еве шо вика

uggz.jpg

Само што чудно ми е дека ми е прва трансакција месецов. Ова не сум го видел, знам дека прво пишуваше дека е 5евра од трансакција.
Отворив сега акаунт на Skrill па ќе видиме преку таму како ке се одвива.

h53s.jpg

Тутунска банка вика оти нема провизија.
А од друга страна кај bet365 еве шо вика

uggz.jpg

Само што чудно ми е дека ми е прва трансакција месецов. Ова не сум го видел, знам дека прво пишуваше дека е 5евра од трансакција.
Отворив сега акаунт на Skrill па ќе видиме преку таму како ке се одвива.
Дирекно преку банка мора да ти земат пари , на картичка да си ги вадел не земаат олку .

Пак ке прашам дали може со Халк Банка картичка преку Neteller(отворив акаунт денес) да се игра и зема пари , или опција преку Moneybookers ?​

vidooq на скрил при верификација на картица шо да стаам за гемблинг или не?
и од скрил на картица за колку денови стигаат?
данке.

vidooq на скрил при верификација на картица шо да стаам за гемблинг или не?
и од скрил на картица за колку денови стигаат?
данке.
Кога ќе депозитираш од картица на манибукерс те прашува за што ти се дали за гемблинг или не , така да тогаш може да си одбериш . Со Виза од НЛБ нема никаков проблем , бидејќи читам некои други картици не им давало за гемблинг депозит .
--- надополнето: 10 октомври 2013 во 13:14 ---
Дечки, шо треба за верификација на акаунт на бет365?
Скенирана лична карта од двете страни на една слика или пасош , или може да одбериш опција да ти се јават по телефон за да те прашуваат за податоците .
--- надополнето: 10 октомври 2013 во 13:15 ---
Можеш преку Neteller се тоа да правиш а исто така можеш да користиш и Entropay

Бонус до 100% од прва уплата BET365
Нема вакви бонуси за македонија . ;)

Преку бет365 може да се повлекуваат пари директно на картичка ?
Да не се замарам со скрил и такви друго ствари. Не ни планирам да повлекувам големи суми на пари..

Пак ке прашам дали може со Халк Банка картичка преку Neteller(отворив акаунт денес) да се игра и зема пари , или опција преку Moneybookers ?​
halk banka ne vrsi transakcii kon bet365 probaj druga banka
--- надополнето: 10 октомври 2013 во 17:49 ---
Шо е работата со bet365, некој нови правила или? Кога и да сум повлекувал пари ми земало само 5 евра, сега повлеков 52 очекував да ми стигнат 47, но ми стигнаа 34 :facepalm: Цели 18 евра ми скинаа.
mene denes mi stignaa pari za prv pat od bet365 i namesto 60 evra samo 42 isto 18 evra falat e sega ako dozna koj gi zema tie pari i dali tie 18 evra ke gi zemaat fiksno za sekoja isplata.Vo tutunska banka imam karticka

halk banka ne vrsi transakcii kon bet365 probaj druga banka
--- надополнето: 10 октомври 2013 во 17:49 ---

mene denes mi stignaa pari za prv pat od bet365 i namesto 60 evra samo 42 isto 18 evra falat e sega ako dozna koj gi zema tie pari i dali tie 18 evra ke gi zemaat fiksno za sekoja isplata.Vo tutunska banka imam karticka

Не сум дознал ништо. Истражував малку и одлучив да отворам акаунт на Skrill, само што картичката ми е маестро, треба да одам да побарам Visa Electron. Размислувам директно да вршам депозит од картичка кон bet365 како што и правев до сега, но за withdraw преку Skrill, па на картичка. 5 Евра се јадеше до некаде, но 18 :facepalm:.

Еве гледам на скрил имат минимални провизии

https://www.skrill.com/en/personal/fees/mkd/#countrySelect

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom