Да и мене исто ми се деси, а која кладилница има опција преку Moneybookers ама мислам дека неможе треба да кажеш парите дали те се non-gambling или gambling?
Gambling мора да кажеш иначе ништо.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да и мене исто ми се деси, а која кладилница има опција преку Moneybookers ама мислам дека неможе треба да кажеш парите дали те се non-gambling или gambling?
Gambling мора да кажеш иначе ништо.
Дирекно преку банка мора да ти земат пари , на картичка да си ги вадел не земаат олку .![]()
Тутунска банка вика оти нема провизија.
А од друга страна кај bet365 еве шо вика
![]()
Само што чудно ми е дека ми е прва трансакција месецов. Ова не сум го видел, знам дека прво пишуваше дека е 5евра од трансакција.
Отворив сега акаунт на Skrill па ќе видиме преку таму како ке се одвива.
Кога ќе депозитираш од картица на манибукерс те прашува за што ти се дали за гемблинг или не , така да тогаш може да си одбериш . Со Виза од НЛБ нема никаков проблем , бидејќи читам некои други картици не им давало за гемблинг депозит .vidooq на скрил при верификација на картица шо да стаам за гемблинг или не?
и од скрил на картица за колку денови стигаат?
данке.
Скенирана лична карта од двете страни на една слика или пасош , или може да одбериш опција да ти се јават по телефон за да те прашуваат за податоците .Дечки, шо треба за верификација на акаунт на бет365?
Нема вакви бонуси за македонија .Можеш преку Neteller се тоа да правиш а исто така можеш да користиш и Entropay
Бонус до 100% од прва уплата BET365
vidooq на скрил при верификација на картица шо да стаам за гемблинг или не?
и од скрил на картица за колку денови стигаат?
данке.
halk banka ne vrsi transakcii kon bet365 probaj druga bankaПак ке прашам дали може со Халк Банка картичка преку Neteller(отворив акаунт денес) да се игра и зема пари , или опција преку Moneybookers ?
mene denes mi stignaa pari za prv pat od bet365 i namesto 60 evra samo 42 isto 18 evra falat e sega ako dozna koj gi zema tie pari i dali tie 18 evra ke gi zemaat fiksno za sekoja isplata.Vo tutunska banka imam kartickaШо е работата со bet365, некој нови правила или? Кога и да сум повлекувал пари ми земало само 5 евра, сега повлеков 52 очекував да ми стигнат 47, но ми стигнаа 34Цели 18 евра ми скинаа.
halk banka ne vrsi transakcii kon bet365 probaj druga banka
--- надополнето: 10 октомври 2013 во 17:49 ---
mene denes mi stignaa pari za prv pat od bet365 i namesto 60 evra samo 42 isto 18 evra falat e sega ako dozna koj gi zema tie pari i dali tie 18 evra ke gi zemaat fiksno za sekoja isplata.Vo tutunska banka imam karticka