Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Moжеле, само смешно ми е што за да биде тикетот паднат, требаше да паднат уште 2 гола во 3-4 минути уште колку што имаше останато, а шансите за тоа, ептен минимални...
Да имаше паднато 3 гола, разбирам...
Вака, фала им, ама смешно звучи тоа, gesture of goodwill ...

Друже едно прашање ако може ...

Дали си повлекувал пари на картица и дали има некој проблеми што се збори околу закон и дали треба да се пријави добвиката во ујп и некој такви ствари .
Мене ми е од Нлб картицава и сакам да почнам да играм не нет , а неам играно и повлекувано 2-3 години па да ми кажеш како иде сеа .
Глеам ваќаш па претпоставувам си повлекувал ...

кликни на сите типови што планираш да ги играш, и иди после на бет слип...

ако си играл на пример 4 утакмици, би требало да ти пишува 4folds...

Пошто има повеќе полиња каде да го внесеш износот кој сакаш да го уплатиш, гледај долу, каде што пишува Total Stake да ти стои онолку колку што си планирал да ставиш...

Пошто ако пишеш на трикси 2 Е уплата, ке завршиш со на пример 20 Е уплата...

Друже едно прашање ако може ...

Дали си повлекувал пари на картица и дали има некој проблеми што се збори околу закон и дали треба да се пријави добвиката во ујп и некој такви ствари .
Мене ми е од Нлб картицава и сакам да почнам да играм не нет , а неам играно и повлекувано 2-3 години па да ми кажеш како иде сеа .
Глеам ваќаш па претпоставувам си повлекувал ...

Па по правило би требало да ги пријавиш али ако се работи за мали пари и немораш. јас досега не сум пријавил па не ми стигнало досег ништо ама...
провери на www.oblozuvanje.com имаат и корисничка подршка, можеш да им поставиш прашање доколку нешто не ти е јасно околу онлине кладењето - имаат убаво објаснето се

поздрав

Како сме запишани на bwin ? Барам Macedonia во Residance ама не се појавува...

Како сме запишани на bwin ? Барам Macedonia во Residance ама не се појавува...
Веројатно сме избришани. :) И јас вчера барав, нема.
--- надополнето: 9 јуни 2013 во 15:35 ---
Веројатно сме избришани. :) И јас вчера барав, нема. FYR Macedonia бевме до пред некое време.
Веројатно сме избришани. :) И јас вчера барав, нема. FYR Macedonia бевме до пред некое време.
--- надополнето: 9 јуни 2013 во 15:37 ---
Веројатно сме избришани. :) И јас вчера барав, нема.

ФОРУМОВ КУРОВ ДА МИ ГО ЈАДЕ! ДА НЕМОЖЕШ ЕДЕН МИСЛЕЊЕ ДА ЕДИТИРАШ КАКО ШТО ТРЕБА!

ме убија од замарање за верифицирање на акаунт на бет365...што е фората со KYC што треба таму да направам?
ми се јави една ме распрашуваше ко којзнае што да сум напраил, на крај ми рече одбери си 4 цифрен број за идентификација, одбрав и сеа го пишам таму кај што треба и ми вика погрешен дека е :/

Направив акаунт на бет365 и пробав да направам депозит со виза електрон картичка на уни банка и ми кажува проблем демек нешто грешно информации сум напишал, отидов на лајв чет подршка пробаа од таму они да направат депозит и испадна дека проблемот бил во банката и нив да сум ги контактирал. Имал некој ваков проблем со картичка од уни банка до сега ?

Оти како што знам они дозволуваа вакви работи немаа рестрикции, сега незнам дали да ги контактирам нив (унибанка) оти нели забрането е кладењево на нет уствари..

Направив акаунт на бет365 и пробав да направам депозит со виза електрон картичка на уни банка и ми кажува проблем демек нешто грешно информации сум напишал, отидов на лајв чет подршка пробаа од таму они да направат депозит и испадна дека проблемот бил во банката и нив да сум ги контактирал. Имал некој ваков проблем со картичка од уни банка до сега ?

Оти како што знам они дозволуваа вакви работи немаа рестрикции, сега незнам дали да ги контактирам нив (унибанка) оти нели забрането е кладењево на нет уствари..

e jas imam takov problem ama so kartica od NLB i ne znam so da praam ,, idam na salter i mu vikam na toj slepecot deka mi treba kartica za internet i on vika ok,, imam izvadeno maestro kartica, vnesuvam se kako so treba i mene mi vika deka nesto e vo red i na livechat isto kako ti so pisuvas deka e problemot . kaj mene mozda e problem so e maestro ama gledam deka i maestro podrzuva za bet365 :tapp::confused:

e jas imam takov problem ama so kartica od NLB i ne znam so da praam ,, idam na salter i mu vikam na toj slepecot deka mi treba kartica za internet i on vika ok,, imam izvadeno maestro kartica, vnesuvam se kako so treba i mene mi vika deka nesto e vo red i na livechat isto kako ti so pisuvas deka e problemot . kaj mene mozda e problem so e maestro ama gledam deka i maestro podrzuva za bet365 :tapp::confused:

Да се надеваме дека и некој друг имал ваков проблем па го решил истиот и ќе ни каже како да средиме и ние, стварно незнам што може да биде знам од уни (и тутунска банка) кажуваа дека немало никакви рестрикции + виса електрон е картичкава..

Кантона ис Бек гледам има највеќе пишувано на темава.. ако знаеш кажувај како да средиме :)

Дали селектиравте на манибукерс дека парите ви се за коцкање?

Дали селектиравте на манибукерс дека парите ви се за коцкање?

Мора преку манибукерс неможе директно да се прави депозит и повлекува на виза електрон картичката ? Инаку готово средив веќе јас ми успеа депозитот. Сега проверив и состојбата на сметката тек у 16:40 ми ја промениле во банка а 2 саати порано уплатив па затоа бил и проблемот.. инаку ме интересира и ова верифицирањето на бет365 акаунтот како да го средам

Иди на тоа, KYC, и селектирај да ти се јават и ке завршиш работа...

Попрепорачано е со манибукерс, колку толку, ја криеш трагата на парите...

ima li nekade strim od irska19- srbija 19 da vidam so igrac e taj pavlovski:vozbud:
--- надополнето: 11 јуни 2013 во 17:47 ---
ima li nekade strim od irska19- srbija 19 da vidam so igrac e taj pavlovski:vozbud:

Игра некој Time of 1st goal, кладење во живо на секое 10 минути со дуплирање на претходната уплата. Јас веќе 6 месеци го играм, почнав со 600 $ и стигнав до 2800 $, па ги изгубив па сега сум на нула. Ама играта е премногу заразна, ја играм 6 месеци и заради неа колку лесно се праваат пари не ми се игра веќе ни тикет ни сингл, никаква друга игра. Колку лесно се прават пари, уште полесно се губат ако ја начекаш да заврши 0-0. Игра некој да каже некоја идеја како направил пари на оваа игра ? Парите се вртат како лотарија, до сега имам уплатено околу 20 000 $ :)
Константно го има типов за 90 минути да се игра или само за првиот гол и после го тргаат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom