Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
иди на ливе чет ќе пробат они за тебе и ќе ти го кажат проблемот....
веројатно имаш забрана преку картичките за интернет коцкање, можеш на http://www.neteller.com/ да си направиш акаунт па преку картичката да ги префрлиш овде па потоа на бет365 и не би требало да имаш никаков проблем, провизијата што ја зима нетеллер е 1,5%.

15 евра бара да му ставам ова бе, јас реков со 5 евра да почнам на бет365, подобро ќе се коцкам во BetCity :D Aку направам повеќе пари тогаш ќе ставам и 30 евра на bet365 за Вимблдон. :)

само за играње сингл е .. неможиш мислам тикети да си прајш..

А за вадење картичката од Тутунска треба да се плати нешто или само да се вложат пари ?

od tutunska nemozam da napravam deposit na bet365 so maestro kartica so e problemot znae nekoj :tapp:

Hi Rajkoslav:) ,

We are contacting you in regard to your bet placed on Under 3.5 (Match Goals Bohemians 1905 U21 v Viktoria Plzen U21). As a gesture of goodwill and contrary to our rules we have settled this selection as a winner.

Kind regards,
The bet365 Team

bet365 is committed to responsible gambling; for more information go towww.gambleaware.co.uk. Да се скапеш од смеење, 2-0 беше, во 88 минута и се прекина заради некоја пиздарија, а сега ми покажуваат добра воља ... :pos:

Hi Rajkoslav:) ,

We are contacting you in regard to your bet placed on Under 3.5 (Match Goals Bohemians 1905 U21 v Viktoria Plzen U21). As a gesture of goodwill and contrary to our rules we have settled this selection as a winner.

Kind regards,
The bet365 Team

bet365 is committed to responsible gambling; for more information go towww.gambleaware.co.uk. Да се скапеш од смеење, 2-0 беше, во 88 минута и се прекина заради некоја пиздарија, а сега ми покажуваат добра воља ... :pos:
Сепак, тоа е добра воља, можеше и коефициент 1 да пресметаат :icon_lol:

Moжеле, само смешно ми е што за да биде тикетот паднат, требаше да паднат уште 2 гола во 3-4 минути уште колку што имаше останато, а шансите за тоа, ептен минимални...
Да имаше паднато 3 гола, разбирам...
Вака, фала им, ама смешно звучи тоа, gesture of goodwill ...

Moжеле, само смешно ми е што за да биде тикетот паднат, требаше да паднат уште 2 гола во 3-4 минути уште колку што имаше останато, а шансите за тоа, ептен минимални...
Да имаше паднато 3 гола, разбирам...
Вака, фала им, ама смешно звучи тоа, gesture of goodwill ...

битно ти признале, та боле стапо ;)

Игра некој Time of 1st goal, кладење во живо на секое 10 минути со дуплирање на претходната уплата. Јас веќе 6 месеци го играм, почнав со 600 $ и стигнав до 2800 $, па ги изгубив па сега сум на нула. Ама играта е премногу заразна, ја играм 6 месеци и заради неа колку лесно се праваат пари не ми се игра веќе ни тикет ни сингл, никаква друга игра. Колку лесно се прават пари, уште полесно се губат ако ја начекаш да заврши 0-0. Игра некој да каже некоја идеја како направил пари на оваа игра ? Парите се вртат како лотарија, до сега имам уплатено околу 20 000 $ :)

Игра некој Time of 1st goal, кладење во живо на секое 10 минути со дуплирање на претходната уплата. Јас веќе 6 месеци го играм, почнав со 600 $ и стигнав до 2800 $, па ги изгубив па сега сум на нула. Ама играта е премногу заразна, ја играм 6 месеци и заради неа колку лесно се праваат пари не ми се игра веќе ни тикет ни сингл, никаква друга игра. Колку лесно се прават пари, уште полесно се губат ако ја начекаш да заврши 0-0. Игра некој да каже некоја идеја како направил пари на оваа игра ? Парите се вртат како лотарија, до сега имам уплатено околу 20 000 $ :)

Колкави се коефициентите?

Па зависи од многу фактори, од тимовите, од времето, ама најмал коеф. ти е 3.00, 3.75, 4 а може да оди до 12, 13 , 17, 21. Може да играш било кој да даде гол а може и одредена екипа, а така коефициентот е поголем. Зависи и дали ја играш пример точно 10 минута или 20 минута или 30та минута или пак ќе видиш некој прекин или пак ризикуваш и ја играш 2-3 минути покасно а така коефициентот расне. Неколку примери, Барселона - Малага. Барцелона коеф. 3.50 коеф, било кој да даде гол 3.00, малага 10.00 коефициент и играш на секои 10 минути

Ја играм екипа да даде барем 1 гол на утакмица, врзувам 2-3 утакмици коефициент 1.8 отприлика и сериозно погаѓам.Ако е некој заинтересиран да играме нека се пише али зборам за сериозно играње на поголем износ. Играм и онлине и офлине али преферирам онлине.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom