- Член од
- 17 септември 2008
- Мислења
- 822
- Поени од реакции
- 19
Дека пишуваше до 1 недела, баш затоа.
Али работните денови се бројат само. Мислам дека е така.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дека пишуваше до 1 недела, баш затоа.
Али работните денови се бројат само. Мислам дека е така.
Другар после колку време ти се јавија и дали прајќаше копии од пасош и такви работи??? поззИзвини другар што те замарам...Значи ми се јавија се разбрав не било ништо посебно,јас си реков ќе гнјават многу но тетката беше љубезна па се разбрав без проблеми,е сеа прашањето ми е Postal verification code (PVC) е кодот кој треба да ми го пратат по пошта?
Чекај чекај нема и морав да интервенирам....
Postovani,
nazalost doslo je do previda sa nase strane, pa smo tek sad dodali 20 EUR na Vas Betadria racun....
Zbog toga smo Vam dodali jos i 10 EUR bonusa...
pozdrav,
Branko Markovic,
Betadria tim
:tv:
Aj и јас нешто да прашам.Кодот кој го добив по пошта треба да го внесам во полето Postal verification code (PVC) или ќе ми треба и за понатаму кога ќе повлекувам пари?
А може ли некој така на подолго да го објасни процесот. Планирам да се регистрирам на bet365.com , али предтоа некој да објасни се што треба да се има, и какви картички треба да се поседуваат за зимање на парите.
Сакам да прашам колкава а минимална уплата и колку пари треба да се има за да се повлечат парите на bwin i bet365?
--- надополнето ---
Другар после колку време ти се јавија и дали прајќаше копии од пасош и такви работи??? позз
Минимална уплата на натпревар мислам дека е пола долар,а за на сметка 10 долари,за повлекување минимално е 20 долари.Ова е за бет365 за бвин незнам.