А може ли некој така на подолго да го објасни процесот. Планирам да се регистрирам на bet365.com , али предтоа некој да објасни се што треба да се има, и какви картички треба да се поседуваат за зимање на парите.
Ај јас ќе пробам да ти објаснам.
Прво одиш на страната на бет365 и си правиш акаунт.Потоа треба да имаш дебитна виза од тутунска банка (со таа јас играм а и многу други) за картичките од другите банки незнам.Следно што треба да имаш пасош,ќе треба да го внесеш бројот на пасошот меѓу другите податоци (име,презиме дрн дрн).Потоа треба да знаеш дека ќе треба да ги потврдиш твоите податоци по телефон (тие ќе ти се јават само треба да побараш).Во разговорот ќе ти побараат 4 цифрен број кој лесно ќе го запамтиш.Од кога ќе ги потврдиш податоците ќе треба да ти стигнат две писма со кодот кој треба да го внесеш за да можеш да подигнуваш пари.
Ако имаш некое прашање слободно прашај можеби сум заборавил нешто...
--- надополнето ---
Сакам да прашам колкава а минимална уплата и колку пари треба да се има за да се повлечат парите на bwin i bet365?
--- надополнето ---
Другар после колку време ти се јавија и дали прајќаше копии од пасош и такви работи??? позз
Минимална уплата на натпревар мислам дека е пола долар,а за на сметка 10 долари,за повлекување минимално е 20 долари.Ова е за бет365 за бвин незнам.
Мене ми се јавија 15тина минути од кога пратив барањето,а за копијата јас им прарив но немора,доколку не можеш да го внесиш бројот од пасошот тогаш ќе треба да им пратиш скенирана копија на мејл.