Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Знаеш дека работев у Копачка 2 години, верувај жал ме фаќа што све имам видено. Значи, 15 посто данок и доаѓа ликот сака да уплати 60 000 на утакмица од СП, мислам Полска-Сенегал беше, 1х на Пољаците. 1х ја играше, и пази мизерен коефициент, 1.35 мислам, стискам јас уплати и иде на авторизација тикетот, му ја намалува на 1.27 и ликот вика ако бе пушти ми ја. Еј 15 проценти данок и 0.08 му ја намалува и овој вика уплати ми ја бе што има везе. Не дека 60 000 се богзнае колку пари ама нема смисла да ги фрлаш кога некој свесно те ограбува. Јас што се решив од повисоки суми уплата доста често знам да сторнирам тикети кога ќе ми бутнат одредена квота, а што да се каже за ваквите ко погоре. Нема потреба да ти нагласам дека изгубија Пољаците како свињи.
Конкретно во копачка политиката беше да примаат на просек поголеми уплати и затоа се случувало тоа, никој не знае зошто ама ете таква им била политиката.

Јас реков 99% од македонците ги поддржува Маратонбет. Јас не реков дека не уплаќа толку пари, јас реков дека на конкретно Малта втора лига нема да ти примат 4000 евра на клик. Или нешто слично како Малта втора лига, Македонска лига и такви селски. Другото не ме интересира колку клади и што клади, ниту па јас кажувам колку кладам, селско е да се наддаваме нели.
Мислам за бет365 ти зборуваше ако добро пратев.

И да, лимитираат Маратон.

Јас реков 99% од македонците ги поддржува Маратонбет. Јас не реков дека не уплаќа толку пари, јас реков дека на конкретно Малта втора лига нема да ти примат 4000 евра на клик. Или нешто слично како Малта втора лига, Македонска лига и такви селски. Другото не ме интересира колку клади и што клади, ниту па јас кажувам колку кладам, селско е да се наддаваме нели.

Ох леле, не се 4000 на клик на еден маркет како конечен тип на пример, се работи за 2500 до 4000 евра распоредени на различни маркети. На бет365 порано постоеше функција која се викаше бет макс. Ти излегуваше веднаш колку можеш на секој од дадените маркети да уплатиш во зависност од коефициентот. Ако имаш информација колку голови ќе паднат и како ќе заврши утакмицата, заедно со маркетите на азиските хендикепи имаш 10-15 различни маркети на кој што можеш да уплатиш. Ако распоредиш 2500 до 4000 евра на 10-15 маркети не е премногу на еден маркет.

Не можам поедноставно од ова да ти објаснам, а за жал не ми изгледаш доволно бистар да го сфатиш ни вака изџвакано.

Еве дека си доволно бистар објасни ми и изџвакај ми зошто јас кога уплаќам макс уплата на овер 2.5 на македонска лига да речеме(битно селска да биде) ја бута цела квота поврзана со овер знаците за 0,20? За бет365 зборам. И како би ја уплатил ја 2000 евра кога макс уплата беше 200 евра да речеме :)

Еве дека си доволно бистар објасни ми и изџвакај ми зошто јас кога уплаќам макс уплата на овер 2.5 на македонска лига да речеме(битно селска да биде) ја бута цела квота поврзана со овер знаците за 0,20? За бет365 зборам

Не знам, може те мразат во Бет365? Имаш пуштено лична карта? Може грд си.

Dosadniov kreten starec pak se registriral :vozbud:
I eve go, bukvalno istite prikazni od porano od pred nekolku godini ama istite povtorno ni gi preraskazuva :vozbud:, 200 mislenja za 5 dena napishal:vozbud:

:/

Dosadniov kreten starec pak se registriral :vozbud:
I eve go, bukvalno istite prikazni od porano od pred nekolku godini ama istite povtorno ni gi preraskazuva :vozbud:, 200 mislenja za 5 dena napishal:vozbud:

:/

189 и ниту едно не е посветено на тебе, и на твоите генијални 8 од 10 промашувам типови. Ветувам дека ќе ти посветам повеќе време понатаму.

Последно уредено:
189 и ниту едно не е спосветено на тебе, и на твоите генијални 8 од 10 промашувам типови. Ветувам дека ќе ти посветам повеќе време понатаму.

Ok staro, super, slobodno i ponatamu dremi po forumi. Pozdrav i se najdobro

Можеме до кога сакаш да збориме за кладење, тоа што си имал неуспешна кладилница не те прави повеќе успешен во бизнисов со кој се бавам 12 години. Да не труеме оф топик, 1500евра на саглам утакмица Маратон ти ја прима без око да им трепне на еден клик.

More prijatel se bavam profesionalno so kladenje.Dzabe objasnuvash, 1xbet, marathon i tie ruski prevarantski kladilnici trgnigi od muabetot. Ela so mene 1 mesec dajmi 5000€ i so takvi limiti jas kje uplakjam na moj utakmici pred tebe ako e kako shto velish od 5000 mozham da ti gi napravam 20000 za mesec zavisi od ponudata. Nema shansa ni na b365 da napravish pari ako ne si struchen so prickanjeto ovde ne ti primaat ni 2000 denari na moj utakmici pa sega ti vidi

Конкретно во копачка политиката беше да примаат на просек поголеми уплати и затоа се случувало тоа, никој не знае зошто ама ете таква им била политиката.
So Chiksy uplativme na 7-8 koeficient na Kenija rakomet single uplativme fativme 1500-1600€ nepominaa 15m go blokiraja skroz akauntot 1 mesec chekavme 300 dokumenti pobaraa

Знаеш дека работев у Копачка 2 години, верувај жал ме фаќа што све имам видено. Значи, 15 посто данок и доаѓа ликот сака да уплати 60 000 на утакмица од СП, мислам Полска-Сенегал беше, 1х на Пољаците. 1х ја играше, и пази мизерен коефициент, 1.35 мислам, стискам јас уплати и иде на авторизација тикетот, му ја намалува на 1.27 и ликот вика ако бе пушти ми ја. Еј 15 проценти данок и 0.08 му ја намалува и овој вика уплати ми ја бе што има везе. Не дека 60 000 се богзнае колку пари ама нема смисла да ги фрлаш кога некој свесно те ограбува. Јас што се решив од повисоки суми уплата доста често знам да сторнирам тикети кога ќе ми бутнат одредена квота, а што да се каже за ваквите ко погоре. Нема потреба да ти нагласам дека изгубија Пољаците како свињи.
ne sum rabotel vo kladilnica (mada sum znael da presedam cela smena), toa so go pisa si e klasika.
kaj nas, gi imase nekoi od mafiozite po gradot, stavaa 10k denari i nagore na timovi so ne znaat da gi procitaat,
lesni pari od drogi i sverc i taka se rasfrlaa. sepak, ako se pravi ozbilen muabet za kladilnica, i online bets,
treba da se iskluci mkd lokal klientela :D

a za milionerite tuka od forumot

ako nekoj pravel pari od online bet - sega ima 100 sajtovi za prodavanje tipovi i vodenje statistika.
bujrum, sredena statistika i koi ti se brojkite, a ne volku bea ama tolku bea.

ako nekoj pravi sports betting modeling, kolku so sum gledal, treba cela sezona da igra aktivno
za da izvadi nekoj plus, pod uslov da ima dobar model za sportot/ligata.

a afriki/malti se iznapisale 100 pati na forumov

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom