Знаеш дека работев у Копачка 2 години, верувај жал ме фаќа што све имам видено. Значи, 15 посто данок и доаѓа ликот сака да уплати 60 000 на утакмица од СП, мислам Полска-Сенегал беше, 1х на Пољаците. 1х ја играше, и пази мизерен коефициент, 1.35 мислам, стискам јас уплати и иде на авторизација тикетот, му ја намалува на 1.27 и ликот вика ако бе пушти ми ја. Еј 15 проценти данок и 0.08 му ја намалува и овој вика уплати ми ја бе што има везе. Не дека 60 000 се богзнае колку пари ама нема смисла да ги фрлаш кога некој свесно те ограбува. Јас што се решив од повисоки суми уплата доста често знам да сторнирам тикети кога ќе ми бутнат одредена квота, а што да се каже за ваквите ко погоре. Нема потреба да ти нагласам дека изгубија Пољаците како свињи.
ne sum rabotel vo kladilnica (mada sum znael da presedam cela smena), toa so go pisa si e klasika.
kaj nas, gi imase nekoi od mafiozite po gradot, stavaa 10k denari i nagore na timovi so ne znaat da gi procitaat,
lesni pari od drogi i sverc i taka se rasfrlaa. sepak, ako se pravi ozbilen muabet za kladilnica, i online bets,
treba da se iskluci mkd lokal klientela
a za milionerite tuka od forumot
ako nekoj pravel pari od online bet - sega ima 100 sajtovi za prodavanje tipovi i vodenje statistika.
bujrum, sredena statistika i koi ti se brojkite, a ne volku bea ama tolku bea.
ako nekoj pravi sports betting modeling, kolku so sum gledal, treba cela sezona da igra aktivno
za da izvadi nekoj plus, pod uslov da ima dobar model za sportot/ligata.
a afriki/malti se iznapisale 100 pati na forumov